Kippenbouillonpoeder

 Kippenbouillonpoeder Hoe heet het?
Kippenbouillonpoeder, chicken powder, jīfěn (鸡粉)

Wat is het?
Kippenbouillonpoeder. Veel meer valt er niet over te zeggen.

Hoe te gebruiken?
Als smaakmaker door allerlei gerechten waarvoor maar een beetje kippenbouillon nodig is. Of gewoon in plaats van zout. Veel makkelijker dan dat gepruts met bouillonblokjes. Voordeliger ook. Alleen niet schrikken van de ingrediëntenlijst.

Wat is er te koop?


 Kippenbouillonpoeder
merk: Knorr
land van herkomst: ?
etiket: Chicken Powder, the brand of Swiss quality, traditional Hong Kong recipe.
ingrediënten: Zout, maltodextrin, smaakversterkers (E621=Natriumglutamaat, E635=Natrium-5′-ribonucleotide), Maïszetmeel (bevat zwaveldioxyde als processing aid), kippenvlees, suiker, gistextract (bevat gerst), kippenvet, smaakstoffen (bevat melk, ei, tarwe), plantaardige olie, sojasauspoeder (bevat tarwe, sojaboon), kruiden.
prijsindicatie: ± € 10,95 (1kg)
Dit bericht is geplaatst in Bouillonpoeders en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>