Shilla in Amsterdam (Buitenveldert)

Japanse winkel Shilla in Amsterdam Buitenveldert

Shilla
Gelderlandplein 32-34,
1082LB Amsterdam (Buitenveldert)
tel. 020-6428432

Mooie, moderne, gezellige winkel, gespecialiseerd in Koreaanse en Japanse producten en delicatessen in winkelcentrum Gelderlandplein. Vriendelijke bediening en bij veel producten zit op het schap een klein kaartje met tekst en uitleg. Er is dus geen enkele reden voor Nederlanders om hier drempelvrees te hebben.

Naast een zeer ruim assortiment van minimaal alle Japanse en Koreaanse producten die al beschreven staan op deze site (en dus nog veel meer) hebben ze een grote counter (groter dan op de foto hieronder lijkt) met verschillende soorten eigengemaakte kimchi (mat kimchi, sen kimchi, kaktugi kimchi en nira kimchi), home made pickles, verschillende zeewiersalades, bijgerechtjes (mumalleangi, durait, yunkun jorim of myulchi), allerlei soorten sushi (nigiri, maki, sashimi) en allerlei soorten gemarineerde vleesplakjes (bulgogi) om zelf thuis te bbq-en. Ook weer met uitnodigende, kleine, verklarende bordjes over wat het allemaal is en wat het kost.

Onderin het souterrain bijzondere thee- en sake serviezen, rijstkokers (van die dure), sukiyaki-, yakitori- & yamaga nabe pannen, stenen bibimbap schalen en meer. Ook wat “picknicktafels” waarvan niet helemaal duidelijk is of je er nog steeds kunt lunchen of niet. Erg gezellig zal dat niet zijn, wel lekker.

Openingstijden:
09:00-18:00u maandag t/m woensdag en vrijdag
09:00-20:00u donderdag koopavond
09:00-17:00u zaterdag
Zondag gesloten

Klik hier voor andere: toko’s in Amsterdam
Klik hier voor andere: Koreaanse toko’s of Japanse toko’s in Nederland.

Shilla (Japanse en Koreaanse winkel) Gelderlandplein, Amsterdam Buitenveldert.


Reacties

Shilla in Amsterdam (Buitenveldert) — 5 reacties

 1. Goededag.
  Weet u waar ik het Japanse snoepgoed “Sakura fruit drops” kan kopen?
  Dit is Japans snoepgoed in een blikje.
  Is dit ergens te koop in de toko’s in noord holland?
  Gr. Roma

 2. Ik was vandaag weer eens bij Shilla na er een paar jaar niet te zijn geweest en keek m’n ogen uit. De winkel is verhuisd naar een ander, veel groter pand in het winkelcentrum en is nu echt een supermarkt. Ook is er een eethoek. Shilla was altijd al een goede winkel voor Japanse en Koreaanse producten maar is nu helemaal fantastisch!

 3. Bedankt voor de update! Ik moet dan maar gauw weer eens langs gaan. Hoewel, misschien beter even de zomervakanti afwachten, dat zijn vaak rustige perioden voor Japanse en Koreaanse winkels. Omdat alle (vrouwen en kinderen van) expats dan naar huis zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *