De Aziatische (food) Film Quiz (part 1)

Asian Food Movie Quiz

Doe de Quiz en test je kennis van Aziatische (food) films.
Vijftien foto’s met vijftien vragen.
Als je een antwoord niet weet hou je er altijd nog een filmtip aan over. ;-)

(available in english!)


Klik op de knop “quiz starten”. Daarna krijg je 15 vragen, selecteer het juiste antwoord, klik op de knop controleren om te zien of je het goed hebt en dan op de knop “volgende vraag” om naar de volgende vraag te gaan.
Op het eind kun je je naam invullen voor een plaatsje op het scorebord.
Reacties

De Aziatische (food) Film Quiz (part 1) — 17 reacties

 1. Hij is trouwens wel heel leuk! Tof gedaan!

  (En hebben al die uren die ik voor de buis en het scherm heb gehangen toch z’n nut bewezen! Ha!)

 2. Mijn reactie staat al op Fa.

  Maar ff Ctrl C + V doen dan.

  DE VRAGEN
  Klaar!
  Je had in totaal 10 van de 15 vragen goed.
  Dat is ‘best goed’.

 3. 3 goed waarvan 1 antwoord al weggegeven was. Lachen, leuke quiz en allemaal films die ik wel zou willen zien.

 4. Ik had er maar 4 goed. Dus dat wordt urenlang foodfilms kijken! Leuke quiz.

 5. 7/15, terwijl ik toch tamelijk veel Aziatische cinema gezien heb. Super leuk, deze quiz.

  Kamome Dinner zou mijn kijktip zijn. Heerlijke regisseuse. Ook Megame en haar eerste (Barber Yoshino) zijn dikke aanraders.

 6. Ha, dankjewel voor je reactie, Pascal! Ik heb goed nieuws voor je, binnenkort komt Part 3 van deze Aziatische Food Film Quiz. Mijn vriend is de filmliefhebber en houdt altijd in de gaten of hij bij een film een leuk fragment kan selecteren met een leuke vraag en hij zei me laatst dat hij bijna compleet is voor een nieuwe quiz. En daarin zit 1 van je aanraders ook verwerkt. ;-)
  Meer weet ik ook nog niet, maar hou ons dus in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *