Sang Lee in Eindhoven

Amazing Sang Lee in Eindhoven

Amazing Sang Lee
Woenselse Markt 17-a
5612 CR Eindhoven
tel. 040-2430456

Aan de voorkant van het pand zit een snackbar-achtige toko. Een grote counter met zoete en hartige, warme en koude snacks uit allerlei Aziatische keukens, maar ook afhaalmaaltijden als bami, nasi en nog veel meer.

Achter de snackbar verschuilt zich een behoorlijk grote Aziatische supermarkt (superstore, zeggen ze zelf) met een ruim assortiment dat zich vooral lijkt te richten op de Indische, Surinaamse en Thaise keuken, maar ook de andere Aziatische landen zijn goed vertegenwoordigd.

Een ruim gesorteerde, mooie groente- en versafdeling, heel veel soorten sambals en boemboes, zoutvlees, gedroogde vis, kroepoek, etc. Diepvrieskisten vol snacks, vlees en seafood. Achterin een hoekje serviesgoed en andere keukenbenodigdheden, kookboeken en tijdschriften.
Alles zeer redelijk geprijst.

Voor de openingstijden klik: hier

Amazing Sang Lee in Eindhoven


Reacties

Sang Lee in Eindhoven — 26 reacties

 1. Na Sin wah en cheung kong ben ik hier ook wel eens te vinden hier kocht ik ooit in de jaren 90 mijn eerste 1000 arige eieren.

 2. Ha, dat past dan weer wel in mijn verwachtingen, denk dat Chinezen voor hun boodschappen eerder naar die andere 3 toko’s in Eindhoven gaan.

 3. Wil me abonneren op een tijdschrift uit china. Weet iemand of dat via een supermarkt uit eindhoven kan?

 4. Ik heb geen idee, maar als ik jou was zou ik het eerst bij Sin Wah vragen, dan bij Sang Lee en dan bij Cheung Kong. Als het niet via hun zelf kan, kunnen ze je misschien wel helpen aan een andere weg. Je zult vast de eerste/enige niet zijn.

 5. Goedenmorgen,

  Graag wil ik weten tot hoelaat jullie morgen (woensdag 30 november) sluitingstijd hebben.
  Ik wil na mijn werk even langskomen voor producten.

  Met vriendelijke groet,

  Dorien

 6. Aziatische-ingredienten.nl staat los van Sang Lee, de openingstijden kun je vinden op hun site: hier.
  (als het goed is zijn ze morgen dus tot 19:00u open, om het 100% zeker te weten kun je ze ook even bellen, nummer staat hierboven)

 7. Ben nu gepensioneerd,auto verkocht,afhankelijk van OV …jammer dat Sang Lee niet via website verkoopt …

  Zoveel kun je niet sjouwen met de bus !!!

 8. Nog een kleine vraag : Vroeger kocht ik daar ook DENDENG SAPI ( DENDENG MANIS) maar moest wel even aan een der medewerkers vragen en die haalde het uit een ruimte naast de winkel achterin …deed ik elke week met mijn vrienden … maar op internet kennen ze dit product NIET …rara..hoe kan dat … zelfde als met het wortelkruid KUNTJIE … kennen ze niet in de winkel …maar heb het zelf gevonden : in een rek op ooghoogte links bij binnenkomst ….hahahaha.. voor de rest hebben ze best veel …

  En waar krijg ik nu DENDENG MANIS ( echt Indonesisch product )???

 9. Zelf maken? :-)
  Nee, ik weet het niet, ik hoor van apenhaar ook dat het soms onder de toonbank verkocht wordt. En van dendeng manis dus ook, maar ik weet niet waar. Als iemand een adresje weet (maar het niet open en bloot op internet wil zetten) mogen ze het me mailen, dan mail ik het door aan Eddy. (mijn mailadres staat hier rechts, bij “Volg Kok Robin ook op” en dan onder het gele envelopje)

  De Chinese gember of zoals jij zegt kuntjie zie ik toch regelmatig bij verschillende toko’s in het versvak liggen.

 10. Amazing oriental heeft wel een webshop maar daar verkopen ze niet alles wat ze in de winkel hebben liggen maar misschien is het een idee. Sang Lee blijft mijn favoriete supermarkt (vooral omdat ik daar mijn aziatische kookMANIE heb opgelopen. Amazing oriental vindt ik qua prijs iets fijner en daar hebben ze ook Japanse messen zoals santoku’s etc wat na even oefenen wel heel fijn snijd (lekker scherp).
  Ik kan dus niet kiezen tussen mijn 2 favoriete toko’s dus beide op nr1.

 11. Cendol (dawet) was lekker.kom ik elke zaterdag
  Voor dat

 12. Schitterende winkel Bij binnenkomst loopt het water je in de mond Ik was nooit in Indonesië maar het lijkt wel of ik er op vakantie ben. De geuren de mooie mensen, van diverse leeftijden en de accenten nemen mij mee in de boeken die ik las over Nederlands Indië. Bijvoorbeeld van Charlie Robinson, Couperus en Hella Haasse. Heel prettig. Fijn dat jullie bestaan.

 13. Ik heb de vraag wel vaker gehoord, dus blijkbaar is het iets bijzonders, maar ik ken het niet dus kan je ook niet echt helpen. Sorry.

 14. wie weet waar ik china olie kan kopen dit middel is heel goed voor de verkoudheid

 15. Bij bijna alle drogisterijen, ook online.
  Of bijvoorbeeld bij ekoplaza.
  Ik zou bijna zeggen “waar niet!”. :-)

 16. wat mij opvalt zijn de prijzen ,vergeleken met Oriental 20 ct goedkoper speciaal door mij getest

 17. Redelijke prijzen erg grote keuze in de super store, en als je bent uit gewinkeld,kun je in het restarant gedeelte super lekker eten voor een redelijke prijs echt lekker zo’n dagje Sanglee XL in woensel

 18. Willen graag bij u komen eten hebben jullie ook een toilet verzoening
  Dank u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *