IN DE MEDIA

(alle artikelen zijn aanklikbaar voor een leesbaar formaat)


Onno Kleyn, “Lekker, rotte vis”, 20 Februari 2014.
Volkskrant, tweede katern.

Lekker, rotte vis. Volkskrant Februari2014

Voor een lekker leesbaar formaat, kijk op de site van Onno: Lekker, rotte vis.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Felix Wilbrink, “Dumplings voor het jaar van de slang”, 5 Februari 2013.
Telegraaf, Eten en Genieten.
(recept natuurlijk ook gewoon hier te lezen: Zelf Jiaozi Maken)

Telegraaf Wilbrink februari 2013 Telegraaf Wilbrink februari 2013

Rechts het stukje in de zaterdagbijlage, dd 9 februari 2013.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Rubriek “Tips weetjes en recepten van Robin Kok”.
Nederlandse bijlage van de Asian News, de AsianNL.

Aziatische-ingredienten.nl in Asian News
Uit de Asian NL van 31 Januari 2013
(post natuurlijk ook gewoon hier te lezen: Twee recepten voor eigengemaakte jiaozi te maken)

Aziatische-ingredienten.nl in de media
Uit de Asian NL van 10 Januari 2013
(post ook hier te lezen: Tapioca Parels)

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Top 50 van Nederlandse Foodblogs volgens just-eat.nl, December 2012.
Stonden we vorig jaar op nummer 10, dit jaar zijn we gestegen naar nummer 8! Yeeeaaah!
Voor de volledige Top 50 in 2012.

Top 50 Foodblogs

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Menno Steketee, “Koele soep met zijdenzachte tofu, 31 juli 2012.
NRC Handelsblad.

Vermelding NRC 31 juli 2012

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Janneke Vreugdehil, “Vreemd maar verrukkelijk: miso”, 13 Januari 2012.
NRC Handelsblad.

Vermelding Aziatische-ingredienten.nl in 't NRC door Janneke Vreugdenhil

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Delicious Magazine, Mei 2012.
Interview door Mara Grimm voor de nieuwe rubriek “Bezeten van Eten”.

Interview in Delicious Magazine

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Wouter Klootwijk, “Mooi of lelijk opscheppen”, 13 Januari 2012.
NRC Handelsblad.

NRC Klootwijk

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Wouter Klootwijk, “Het is gedaan met de andijvie”, 4 November 2011.
In regionale dagbladen, waaronder Haarlems Dagblad en BN de Stem.

Het is gedaan met de andijvie

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Top 50 van Nederlandse Foodblogs volgens just-eat.nl, October 2011.
Aziatische-ingredienten.nl op nummer 10!

Top 50 Foodblogs

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Leven, het kwartaalblad van de vegetariërs bond, herfst 2011
Aziatische-ingredienten.nl wordt aanbevolen door Louise Cornelis in het kwartaalblad van de Vegetariërs bond. Het herfstnummer is speciaal gewijd aan Azië.

Vegetarierbond

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

NRC, column van Wouter Klootwijk, 16 september 2011
Klootwijk schrijft over zijn teleurstelling in een inductie kookplaatje waarvan je de temperatuur toch niet in bleek te kunnen stellen en verwijst naar mijn oplossing voor sous-vide koken: de elektrische weckketel. Dat doet hij een beetje omslachtig, gelukkig, want hij prijst en passant eerst nog even Aziatische-ingredienten.nl aan! Voor wie “my poorman’s roner” zoekt, ik blogde erover op mijn Engelstalige blog Kok Robin: Cooking sous-vide at home.

Klootwijk over mijn Poorman's Roner

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~


Reacties

IN DE MEDIA — 10 reacties

  1. In mijn delicious staat dan weer een foto in plaats van een paar pepertjes ;)

  2. Ja, het zit hem wel dwars ja, dat ik bij mijn gele standpunt blijf.
    Ik zie nu opeens, dat Aziatische-ingrediënten al heeeeel lang niet meer in de media is geweest zeg! En bedankt, Ed!

  3. Hm, ik denk dat het waarschijnlijk komt omdat je niet meer zo actief bent ;)

  4. Hoi Robin,

    Zag dat je site werd genoemd in de literatuurlijst van het boek Overrot van meneer Wateetons.
    (Kans dat je dit al weet natuurlijk)

  5. Ik had het nog niet gezien! Heb het boek wel in huis.
    De site wordt gelukkig wel vaker genoemd in Nederlandse kookboeken of eigenlijk moet ik zeggen Nederlandse (vertaalde) kookboeken over Aziatische keukens. Maar in Over Rot had ik het niet helemaal verwacht. Dus bedankt voor je tip. Niet dat ik hier alle vermeldingen ga opnoemen, dat lijkt me wat overdreven. Al kan ik eens een overzichtsfoto maken van alle vermeldingen. Hm, misschien wel een idee. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *