Amazing Oriental in Beverwijk

Amazing Oriental Beverwijk

Amazing Oriental (东方行)
Buitenlanden 10, 1948 PD Beverwijk
(bij de zwarte markt cq bazaar)
tel. 0251-221110

Het officiële adres is dan misschien wel Buitenlanden 10, maar feitelijk zit deze Oriental op de hoek van de randweg en ringvaartweg. Lekker veel parkeerplaatsen voor en naast de deur, maar omdat het onderdeel uitmaakt van “de zwarte markt” (tegenwoordig “bazaar” geheten) betaal je op zaterdag en zondag wel 2 euro entreegeld.

Een van de grotere Amazing Orientals. Bij binnenkomst eerst een enorme counter met kant-en-klare Indische gerechtjes. Daarna, door de poortjes is de indeling heel strak en simpel: er zijn vijf lange, heel lange gangpaden naast elkaar. De eerste vol met verse groenten, kruiden, zoutvlees, van die dingen en diepvrieskasten en kisten vol dimsums, vis, garnaal, deegvellen, wat je maar kunt bedenken.

Uiteraard ook alle mogelijke sauzen, noodles, rijst, kroepoek, potjes, flesjes, zakjes van allerlei merken uit allerlei landen, teveel om op te noemen. Ook aardig wat serviesgoed, verschillende soorten wokken, rijstkokers en stoompannen. En wat verder opviel: vriendelijk, behulpzaam personeel.

Voor de openingstijden klik: hier.

Amazing Oriental Beverwijk


Reacties

Amazing Oriental in Beverwijk — 9 reacties

 1. Top toko! Maar ik ben ook zeker fan van de “zwarte markt”! In de verschillende gratis hallen zijn ook vele groentes en kruiden te vinden. Laatst mijn boodschappenlijstje aan een Thaise marktkoopman gegeven omdat ik niet wist wat ik hebben moest. Binnen no time had hij alle spullen verzameld in een grote plastic zak. En dat voor nog geen €10,-!

 2. Geweldige toko !
  @ Kit : Ik zie je wee als we bij mijn broer in Groningen zijn Kit ! ;-)

  gr Rene Liem

 3. Super toko! Hebben werkelijk alles. Mooie verse producten.

 4. Er wordt geen entreegeld meer gerekend voor de Bazaar. Alleen in het weekend parkeergeld. In de Bazaar zijn nu ook hapjes, vlees, kruiden etc te koop. Aan de overkant een geweldige Oosterse markt waar je hapjes, vlees, kruiden, noten, powerfoods, groenten en fruit etc kunt kopen. Ik kom er bijna iedere week. Zeker een aanrader!

 5. Dat is goed te horen! Ik moet altijd nog eens een post schrijven, puur over de bazaar. Zeker nu er geen entreegeld meer wordt gevraagd lijkt het me nog meer de moeite waard om lekker rond te struinen.

 6. Zeker een super Toko. door deze website ga ik ook lekkere ingredienten proberen die ik wel gezien had maar wist niet wat ik er mee aan moest. Bedankt.

 7. Ik heb gisteren een dode muis zien liggen in de winkel… een paar maanden geleden ook… Het pand wordt niet zo goed schoongemaakt.

 8. Ik word een beetje moe van dat Oriental Beverwijk bashen. Of denk je dat het dezelfde muis was? Dat lijkt me toch niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *