Cheung Kong in Eindhoven

Toko Cheung Kong Eindhoven

Toko Cheung Kong (长江行)
Nieuwe Fellenoord 12
5612 KC Eindhoven
tel. 040-2433378

LET OP: sinds eind 2012 gesloten!

Grote, ruime chinese supermarkt. Ook andere keukens, zoals uiteraard de indische, thaise of japanse zijn goed vertegenwoordig, maar de sfeer is toch vooral Chinees. Met veel Chinese fröbeltjes en snacks. Grote rieten manden waar je chinese olijven uit kunt scheppen. Ik vind dat erg leuk, je waant je bijna in China.

De versafdeling is hier niet zo groot en niet altijd even vers. Dus vooral zelf opletten wat je koopt. Ze hebben ook aquaria met levende vis, krab, kreeft. En een ruime sortering serviesgoed en keukengerei. En verder dus een heel erg ruim assortiment potjes, blikjes, zakjes, noodles, rijst, kruiden en wat je ook maar kunt bedenken.

Bij de kassa was het een vrolijke boel, iedereen kreeg goedbedoeld advies over de producten die hij kocht. Heel hartelijke sfeer.


Reacties

Cheung Kong in Eindhoven — 6 reacties

  1. Een nadeel van deze supermarkt is dat je contant moet betalen. Pinnen is niet mogelijk.

  2. Oh, wat toevallig. Ik was dus zaterdag eerst bij Sin Wah, daar moest ik pinnen, want ik was helemaal blut. Daarna bij Oriental mocht ik gelukkig extra pinnen, zodat ik cash had. Anders had ik daarna bij Cheung Kong een probleem gehad, begrijp ik nu! Het lot was me gunstig gezind. :-)

  3. Ik ben er geweest inderdaad net iets voor mij met veel diepvries produkten met zelfs slang was er te koop en vele merken kwal zijn er te krijgen en veel vis en niet heel erg duur.
    Veel servies goed inderdaad ga er zeker terug.

  4. Leuk is het he? Om daar rond te struinen en weer allemaal andere, nieuwe dingen en merken te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *