Sin Wah in Eindhoven

Sin Wah Supermarket Eindhoven

Update: Sin Wah is failliet en sinds 7 januari 2014 ook echt gesloten

Sin Wah supermarkt (新华超级市场)
Kleine berg 65
5611 JT Eindhoven(centrum)

Opgezet als een grote buurtsuper met smalle, lange paden. Maar evengoed een ruime sortering. Ik zou zo gauw niet kunnen verzinnen wat ze niet zouden hebben. Behalve misschien een aantal verse groenten/kruiden.

Redelijke versafdeling. Een paar aquaria met levende vis, kreeft, krab. Toen ik er was was er bij de kassa homemade Peking eend te koop die als warme broodjes over de toonbank ging.

Smal straatje midden in het centrum met weinig parkeergelegenheid.


Reacties

Sin Wah in Eindhoven — 41 reacties

 1. Vind ik niks niet gek dat die verse peking eend zo hard ging ik had hem afgelopen zaterdag ook goddelijk lekker.

 2. Grappig. Misschien waren we er wel tegelijkertijd.
  Heb je niemand schichtig foto’s zien lopen maken? ;)

 3. Nee was me niet opgevallen,volgende keer moeten we maar eens samen gaan lijkt me leuk.

 4. Hoi Robin,
  Even een berichtje van een oude bekende van je uit Eindhoven. Allereerst mijn complimenten voor jouw prachtige Aziatische-ingredi

 5. Hee, Yvonne, wat leuk. Dankjewel voor je complimenten. En dankjewel voor de toevoeging. Ik had er nog nooit van gehoord, maar aan die site te zien is het inderdaad ook een heel behoorlijke toko. Met ook veel kant-en-klare hapjes en dingetjes. Jeetje, Eindhoven is echt goed voorzien zeg!

  Ik voeg ‘m meteen toe aan onze Adressenlijst.
  Bedankt!

 6. Ik wist niet eens dat de Sang Lee Superstore ook een toko was. Kom er vaak aan voorbi jin de Kruisstraat maar dacht altijd dat ze alleen ‘klaargemaakte asian fast food’ maakte dus gewoon een ordinaire afhaaltoko hehe…maar ik zal zeker eens gaan kijken binnen.

 7. Leuk zeg! alle toko’s op een rijtje.
  Weet je ook dat zij bij de Sinwah Supermarkt op het moment een kerstaanbieding hebben? 10% korting bij inkopen vanaf 100 euro en 5% korting bij inkopen vanaf 50 euro.
  Dus! voordelig inkopen voor de Kerstviering.
  Groetjes.

 8. Sin wah zijn ze op dit ogenblik aan het groter maken en alles staat daarom ook anders de verse groente staan niet meer achteraan maar bij de ingang naast de koeling,ik was er vanmiddag en ze vertelde me dat ze groter werden om voor de restaurant houders het makkelijker te maken eerst moesten zij hun spullen achter in het magazijn laten halen straks kunnen ze het zelf pakken in de winkel.
  Asortiment blijft hetzelfde.

 9. Toevallig zeg! Ik kwam vandaag er ook achter van de verandering bij Sin Wah. De eigenaresse vertelde me dat de verandering van de zaak was niet alleen bedoeld voor de restauranthouders maar medio Februari hebben ze ook Thais, Indonesisch en Vietnamees kant en klare gerechten en hapjes in hun zaak. Het is wel wennen met de nieuwe plekken van enkele produkten in de winkel, maar ik vind de verandering wel mooi.

 10. Ik heb vanmiddag al wat van de kant en klare gerechten mogen bekijken achter de schermen ziet er zeer goed uit over 2 weken als het volgens plan verloopt is het zover er komen nog 2 koel vitrines bij daar komt alles in te liggen.
  Wat de groothandel spullen betreft chinese restaurants uit heel nederland en ook uit belgie en tot aan de duitse grens komt daar zijn groothandel spullen halen vanwege de aantrekkelijke prijs die zij hebben.
  Dat wil toch wel wat zeggen.

 11. Gister ging ik naar Sinwah zonder te weten wat ik die avond zou koken. Dus ik had aan de eigenares van SinWah gevraagd of zij wat leuke ideetjes had. De eigenares vroeg wat ik wilde koken. Vietnamees, Thais, Japans of Chinees. Ik koos voor Vietnamees. En we besloten toen samen om loempia’s te gaan maken. Ze hielp me heel vriendelijk met het uitkiezen van de gerechten, en het is uiteindelijk een succes geworden! De loempia’s waren echt heerlijk.
  Ik kom zeker terug naar SinWah als weer eens zin heb in iets nieuws.

 12. Sin Wah is de toko dat ik heel graag ernaar toe ga om boodschappen te doen. Zeker na wat ik gisteren heb meegemaakt bij de nieuwe Oriental Supermarkt. Zij hebben veel dingen goedkoop in de aanbieding staan, maar als je d’r bent dan is er heel veel dingen op. De blikjes die ik zou krijgen bij elke besteden van 10 euro waren ook op. Wat een oplichting zeg! Ik ga er niet meer heen hoor. Blijf lekker bij Sinwah, want zij zijn tenminste eerlijk en behulpzaam.

 13. Zijn er enige openingstijden bekend bij deze toko?
  Ik ken hem wel, maar heb geen idee wat de tijden zijn.

 14. Weten jullie al dat zij bij Sin Wah Supermarkt begonnen zijn met kant en klare maaltijden? Ik heb ze vandaag bij hun geproefd. Echt lekker hoor! We hebben Chinees en Indisch geproefd. Morgen hebben zij Thais en Vietnamees om te proeven.

 15. Ik was er vorige week zaterdag ik heb er thais en vietnamese geproeft heel erg lekkere curry,s uit thailand en vietnam curry uit vietnam had ik nog nooit gezien erg lekker wel.

 16. Ze hebben nu ook om de 3 weken verse eende eieren dus rauw met dubbel dooier wel bestellen van te voren.

 17. Ooooh, die wil ik ook!!!!!
  Die ben ik nog nooit in NL tegengekomen. Ik had ooit eens van iemand begrepen dat ze verboden waren in Nederland, dus ik had de hoop al opgegeven. Dit is goed nieuws. Thanks!

 18. Oh, dat is heel aardig van je! Maar lijkt me niet zo praktisch, ik woon in R’dam. Bovendien denk ik dat als je ze tegenwoordig in Eindhoven kunt scoren ik er hier ook wel aan moet kunnen komen. Ik ga bij mijn volgende bezoek aan de toko(s) eens even informeren hier. Dus evengoed bedankt voor de tip.

 19. Ze hebben weer wat veranderd, 1 kassa is weg en daar staat nu de rijst die vroeger tegen het raam stond.

 20. Sin wah is weer aan het verbouwen wegens uitbreiding vanhet assortiment nu ook met spullen uit india en pakistan stond er.
  Maandag eens even gaan kijken.

 21. Meer spullen uit India en Pakistan is altijd goed! Want daar is in Nederland best moeilijk aan te komen.

 22. Ik ben er net even geweest er is niet zo heel veel verandert achter de kassa verkopen ze nu africa cosmetics,verder meer groenten en er staan ook 2 kleine diepvriesjes bij 1 met groente en de ander met soepkippen ze waren nog bezig dus maandag weer even kijken.

 23. Ik kom er net weer vandaan nu heel veel meer in de diep vriesjes met afrikaanse producten en ook pakistaanse produkten met oa geitenvlees en verschillende organen van de koe, veel soorten gedroogde vis en octopus heel die ik daar nog nooit eerder had gezien.
  De eigenaar vertelde me dat hier veel vraag naar was daarom is het uitgebreid met ook spullen uit suriname en nederlandse antillen.

 24. Grappig dat er diversen Aldi produkten staan tussen de oosterse spulletjes.Deze zijn wel een stuk duurder.

 25. Ze zijn nog steeds open staat al wel te huur en te koop volgens chinese kennissen die ik vandaag sprak zouden ze tot eind van deze maand open zijn.

 26. Ik ben komende maand waarschijnlijk nog wel eens in de buurt, misschien dat ik ook nog mijn slag kom slaan. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *