Amazing Oriental in Eindhoven

Amazing Oriental (东方行)
Langdonkenstraat 7
5616 PN Eindhoven (achter het PSV stadion)
tel. 040-2590160

Prachtige, enorme supermarkt. Opgezet als een grote westerse supermarkt. Heel veel ruime paden waar je je ogen kunt uitkijken. Zeer ruim gesorteerd, echt heel veel producten en merken. Veel verse groenten en kruiden. Diepvriezers vol seafood, dimsum en meer. Verse broodjes, zoals bapao. Toen ik er een kijkje nam hadden ze ook een bassin met verse kreeft en krab. In 2020 is er een gedeelte bijgekomen met verse vis, vissenkoppen, inktvis, schelpdieren, varkensribben, buikspek, kant-en-klare pekingeend, char siu en meer.

Er is ook een Oriental to Go voor Surinaamse & Indische gerechten en diverse snacks. O.a. Surinaamse broodjes en huisgemaakte saoto soep. Maar let op, de Oriental to Go sluit een half uur eerder dan de winkel, op koopavond zelfs anderhalf uur eerder.

Vriendelijk, behulpzaam personeel.
Ruime, gratis parkeergelegenheid.
Eindhoven boft maar met zo’n winkel.

Voor de openingstijden klik: hier


Reacties

Amazing Oriental in Eindhoven — 38 reacties

 1. Ben voor het eerst op 24 juli naar deze toko geweest.
  Had niet veel tijd, omdat ik nog meer boodschappen moest doen.
  Maar ik kom zeker een keer terug

 2. Ik ben vandaag ik twee toko’s geweest in Eindhoven (deze en die op Nieuwe Fellenoord) met een lijstje van hier en helaas kon ik veel niet vinden. M.N. de Sichuanpeper blijkt nogal moeilijk te zijn: ik ben benieuwd naar en van de merken die hier aangeraden worden, maar in bovenstaande winkel hadden ze alleen maar Golden Diamond geloof ik, in ieder geval niks wat op mijn briefje stond :-).
  Ik heb ook wat gekeken naar chilibonensaus, maar behalve Lee Kum Kee kon ik er niet zo goed wijs uit worden helaas. Als er al andere merken waren.
  Toch wel wat gekocht hoor, alleen ben ik altijd bang dat ik de Aziatische variant van de derderangs imitatie Conimex koop (voor de duidelijkheid: Conimex koop ik toch al nooit) als het niet iets is dat hier al is gekeurd.
  Lastig als je de oorspronkelijke of betere smaken niet goed kent.

 3. Ja, sichuanpeper is soms moeilijk te krijgen inderdaad. Komt volgens mij omdat Kantonezen er een beetje een hekel aan hebben, aan het batterij-op-je-tong-effect. En in de chilibonenpasta lijkt het ook wel of de keus afneemt ipv toeneemt.

  En als je bang bent voor verwesterde producten moet je zoeken naar de potjes en zakjes waar alleen Chinees op staat. ;-)

  (zo heb ik iets tegen de ketjap (Bango) die Unilever daar voor de Indonesische markt maakt maar ook in NL te koop is. Gewoon het idee.)

 4. Deze toko heeft een uitbreiding oriental to go een soort snack bar met indische en surinaamse gerechten en echt veel ik was er net zal ik het formulier even mailen?

 5. Thanks. Ik heb de tekst er boven bijgezet.
  (ik dacht gisteren dat het misschien een menukaartachtig formulier was, waarop je kon zien wat ze er verkopen. Maar niet dus ;-) )

 6. @ B.A. Als er iets immitatie is, is dat Conimex, eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ze ook goeie dingen hebben maar die zijn meestal duurder dan van chinese, indonesische of thaise makelij!
  De kant en klare wokolie van Conimex is ontzettend duur en het resultaat is nihil ten opzichte van normale zonnebloemolie! Niet kopen dus echt zonde van het geld!

 7. Oriental to go is nog groter geworden ( de helft groter dan het al was ) sinds begin dit jaar je kan er nu leuk zitten om je maaltijd te nuttigen er is nu ook dagverse sushi te krijgen en die is erg goed heb al geproefd.
  Verder buikspek de chinese dan en cha chiu en nog veel meer lekkernijen,je kunt dus daar opeten of meenemen.
  De prijslijst was nog niet klaar vertelde ze me.

 8. Hallo,

  Is er in deze toko verse salak en jackfruit te verkrijgen? Helaas kan ik niet reizen, dus alleen Eindhoven is voor mij een mogelijkheid.

  ik hoor het graag.
  Gr, Jowell.

 9. Schaaltjes jackfruit hebben ze hoogstwaarschijnljk wel, maar verse salak, dat weet ik niet. Wat ik zou doen als ik jou was is ze een dag van tevoren even bellen, dan weet je zeker of je niet voor niets komt.

 10. Nou, ja, misschien wel wat, maar ik zou het zo eigenlijk niet weten. Ik let nmeestal niet zo op de snoepsectie.

 11. op 4 jan 2014 we gaat naar eindhoven dagje shoppen en ik zou graag langs asia supermarkt voor special groente vanuit Indonesia die noem jengkol of jering of in latin archidendron en in tahi da nyin thee. weet je waar ik kan vinden?
  dank je wel

 12. Ls

  Ik kan niets hierover vinden dus hoop ik dat u mij wil helpen.
  Ik ben al een hele tijd op zoek naar kwassiehout of beter nog een beker van dit materiaal. Het zou mooi zijn als u dit zou kunnen leveren of anders misschien weet waar dit te koop is.
  Bij voorbaat dank en hartelijke groeten: Mathieu

 13. Amazing oriental is echt wel amazing ja. samen met Sang Lee mijn gedeelde nr1 al begint Amazing Oriental toch wel kans op de echte nr1 te maken.

 14. Hebben ze in de Toko van Amazing Oriental in Einhoven ook Japanse produkten

 15. Ja hoor, een heel schap met sushi rijst, norivellen, Japanse mayonaise, sausjes, furikake, you name it. ;-)

 16. Ik zoek betal leaves/ sireh/ vettilai .
  Ik heb deze bladeren uit Azie meegenomen Helaas zijn ze niet meer goed om te gebruiken!
  Het is inmiddels 4 weken geleden dat ik het gekocht heb.
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen, het is als decoratie bedoeld.

 17. Meestal heeft Amazing Oriental wel betel leaves in de koeling liggen.
  En anders Sang Lee op de Woenselse Markt ook wel.
  Klik op de foto voor meer info over betel bladeren:

  Betelbladeren

 18. Ik en een huisgenootje van mij willen graag een keertje zelf kreeft bereiden. Nou zag ik in de hoofdtekst staan dat deze hier verkrijgbaar is, echter stamt deze informatie nog uit 2013. Iemand recentere informatie?

 19. Amazing Oriental is voor mij de beste aziatische toko in Eindhoven…er is veel vers te verkrijgen en nog meer in diepvries (net zo lekker) ik koop met name Indonesische kruiden en lekkernijen maar zie aan het publiek dat er ook heel veel Chinezen, Surinamers, Thais en Hindoestanen hier hun boodschappen doen..

  De kant en klare babi pangang ( diepvries) is verrukkelijk
  Altijd veel keuze garnalen in alle prijzen en vaak aanbiedingen.

 20. Ik heb genoten van mijn heerlijke Vietnamese loempia’s. Dankejewel Toko dat ik deze ervaring mocht meemaken. Het resultaat van jullie kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat ik nog een keer wat Vietnamese loempia’tje naar binnen ga werken. Ik geef jullie 10 Reeten. #bedankt #heerlijkgegeten

  Groetjes Truus (De overbuurvrouw)

 21. Ze hebben een nieuw deel bij in Eindhoven verse vissen vissenkoppen inktvis schelpdieren ook verse en varkens ribben grote stukken buikspek lagen er toen ik er straks was en nog een deel kant en klare peking eend cha chiu om zo mee te nemen vers gemaakt moet dringend weer terug morgen lol.

 22. Klinkt spannend en als een goede toevoeging aan het assortiment!
  Ik heb het er hierboven ook bijgezet. Bedankt.

 23. Vandaag wilde ik gaan eten maar werd mij geweigerd doordat ik om medische reden geen mondmasker draag heb hier een verklaring van een arts van maar nog werd ik geweigerd dit valt onder discriminatie en ga hier ook zeker een officiële melding van maken
  Schandalig gewoon en ik kwam hier zeker 2 keer in de week en nu omdat het druk was werd het ineens gevraagd terwijl doordeweeks het geen probleem was

 24. Persoonlijk vind ik het wel goed van ze! Ze hebben ook een verantwoordelijkheid naar hun andere klanten. Dus chapeau voor Amazing Oriental! Daar moet je moed voor hebben om een klant daarop aan te spreken.

  Ik zou zeggen, als je geen mondkapje wilt dragen, probeer dan een beetje rekening te houden met anderen en ga inderdaad doordeweeks als het niet zo druk is.

 25. Al een paar keer bedorven eten gekocht bij Amazing Oriental Eindhoven. Bah, echt ranzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *