Tjin’s Toko in Amsterdam

Toko Tjin's in Amsterdam

Tjin’s
1e van der Helststraat 64
1072NZ Amsterdam
tel. 020-671 77 08

Op de hoek van de 1e van der Helststraat met de Govert Flinck straat zit een Surinaamse snackbar annex broodjeszaak met daarachter een gezellige, propvolle toko met smalle gangetjes. In de basis gericht op de Surinaamse keuken, maar de Aziatische keukens zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast staan ze bekend om hun ruime assortiment Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse producten. Kleine versafdeling, maar bijvoorbeeld wel twee soorten verse tofu, waaronder de kleine, extra zachte tofu. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een gezellig zaakje.

Voor de openingstijden klik: hier
Tjin’s heeft nu ook een: webshop.

Klik hier voor andere: toko’s in Amsterdam

Toko Tjin's in Amsterdam


Reacties

Tjin’s Toko in Amsterdam — 3 reacties

  1. Ja, omdat ze daar Azië en Zuid-Amerika bij elkaar brengen he? Kan me voorstellen dat ze daardoor chili-specialist van Nederland zijn. ;-)
    Bovendien erg aardige jongens die er werken.

  2. Tjins heeft ook heel wat Latijns Amerikaanse, Mexicaanse en Amerikaanse producten. Ik ga daar naar toe voor Mexicaans en Amerikaanse specerijen en sauzen. Je kan wel bellen of ze iets hebben, kan zijn dat het op is. Heb ik een paar keer iets mis gelopen omdat het net op was, Ik zocht tomitillos toen. Zij importeren zelf veel en verkoop het door aan andere tokos. Echt een aanradar dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *