Asia Golden Dragon in Arnhem

Toko in Kronenburg Arnhem

Asia Golden Dragon
Kronenburgpassage 65
6831 EN Arnhem
tel. 026-3270332

Onderin winkelcentrum Kronenburg, bij de roltrap naast de Wibra naar beneden zit Toko Asia Golden Dragon. Niet zo heel ruim gesorteerd, maar wel gewoon alle basics voor vele Aziatische keukens, met waarschijnlijk een lichte nadruk op de Indische. Ook wel wat verse groenten, kruiden, tofu.
En natuurlijk een goedlopende afhaalcounter met lekkere indische gerechten.

Voor de openingstijden, klik: hier

Klik hier voor andere: toko’s in Arnhem


Reacties

Asia Golden Dragon in Arnhem — 3 reacties

 1. de afhaalcounter heeft goed bereide gerechten, heerlijk van
  smaak en de vleeskwaliteit is prima. De versheid is zo goed dat je rustig een dag in het voren een maaltje kunt inkopen; de Vietnamese loempiaatjes voorin de winkel (bij de kassa)zijn zeker niet te versmaden en de vietnames eigenaar en eigenaresse van de toko (een echtpaar uit Hanoi)zijn
  altijd uiterst vriendelijk, behulpzaam en welwillend.
  Altijd een vriendelijk woordje, altijd een glimlach.
  Kortom een adresje om te onthouden.

 2. Deze toko is voor iedereen aan te raden. De ligging is perfect onderaan de roltrap. Wanneer je je boodschappen hebt gedaan en naar huis wilt, kan je nog even je Aziatische producten kopen. Wat Lonneke over het personeel vertelt kan ik zeer zeker bevestigen. De eigenaars van de toko zijn altijd vriendelijk en in voor een praatje.

  Wanneer je vragen hebt over je producten beschikken zij over een grote kennis en kunnen ze je optimaal adviseren. Alleen al daarom kom ik graag naar deze toko. Voorheen ging ik altijd naar de Oriental aan de Johan de Witlaan, maar het personeel stelt me daar flink teleur. Je hebt niet het gevoel dat je daar hartelijk wordt ontvangen, het lijkt meer dat je op een markt staat waar niemand je wilt helpen. Bij deze toko is alles anders. Zij nemen echt de tijd voor je om je producten door te nemen.

  Wanneer ik klaar ben met mijn inkopen bij de toko en mijn boodschappen netjes ingepakt worden, neem ik natuurlijk nog even tijd voor de overheerlijke zelfgemaakte loempias. Vooral de saus is zeker aan te raden. De saus wordt namelijk dagelijks vers gemaakt, en dit kan je ook daadwerkelijk proeven. Erg lekker!

  Ik hoop dat deze toko nog lang doorgaat en mijn Aziatische producten kan blijven voorzien.

 3. Het zag er prima uit , dame was erg vriendelijk. De prijs is ontzettend duur!! Voor 1 middelgroot bakje rijst(nog geen 500 gram ,1x rundvlees ook middelgroot bakje en 1x saté, rond klein bakje €25, dat is gewoon veel te duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *