Amazing Oriental in Arnhem

Grote Aziatische supermarkt Oriental in Arnhem
Superstore Oriental (东方行)
Johan de Wittlaan 53
6828 XC Arnhem
tel. 026-3895828

Op de Johan de Wittlaan, ter hoogte van de Emmastraat ligt de Arnhemse vestiging van Aziatische supermarktketen Oriental. Zoals alle vestigingen lekker breed georienteerd: voor alle Aziatische keukens kun je hier je hart op halen met als ik me niet vergis een nadruk op de Surinaamse en Indische keuken.

Het assortiment is echt enorm. Heel veel soorten verse groenten en kruiden, tofu in allerlei soorten en maten, zoutvlees, Vietnamese worstjes, noodles, sausjes, zakjes, potjes, echt teveel om op te noemen. Er zal niet veel op deze site staan wat er niet te koop is. En er is veel te koop wat nog niet op deze site beschreven is.

Ook aardig wat servies- en kookgoed. En bij binnenkomst een counter voor Indische afhaalgerechten en snacks.

Voor de openingstijden klik hier.

Klik hier voor andere: toko’s in Arnhem


Reacties

Amazing Oriental in Arnhem — 21 reacties

 1. geweldig zo’n toko in Arnhem, maar nu mijn vraag !!
  is er in de buurt van winterswijk ook een Toko.
  Arnhem is voor verse inkopen dan wel erg ver.
  ik wacht af.
  HD jos

 2. Ontzettend slechte service. Die vrouw vertelde me dat ze me niet kan helpen want ze zijn net open. Dat ik mezelf maar moet helpen en anders jammer dan. Dat het een bestelling van 200 euro betrof intereseerde haar niet zei ze, ik moest het zelf maar regelen. Hier kom ik dus absoluut nooit meer!

 3. De uitdrukking “klant is koning” komt geloof ik niet uit het Chinees. ;-)
  In sommige winkels zijn ze altijd aardig en behulpzaam, in sommige nooit en in sommige wisselt het. Ik heb me daar een beetje op ingesteld, dat scheelt teleurstellingen. En des te leuker is het als je wel heel vriendelijk geholpen wordt.

 4. deze winkel van oriental is geen reklame voor het bedrijf.
  Het sortiment is prima, de klantvriendelijkheid om te huilen
  en de take-away is relatief duur en niet lekker.
  De ongeinteresseerdheid tref je hier op ieder gebied aan – jammer, dat is erg on-Aziatisch – ik denk dat deze staf zich
  te Nederlands voelt en daarom dezelfde attitude heeft als het
  personeel in 95% van de Nederlandse winkels.

 5. Wij zijn rond die tijd dat Chen er was juist heel goed geholpen, ongevraagd.
  Als ik lang bij een product blijf staan krijg ik er vaak een uitleg bij van wat het is en waarvoor ik het kan gebruiken. Door de oudere Chinese mevrouw.
  Eigenlijk is dat de ervaring zolang ik er al kom, (jaren) ook wat betreft de inpakkers bij de kassa en de mensen achter de kassa. (vriendelijk)
  Ik moet er wel bij zeggen dat ik hier een aantal keer per jaar groot inkoop, dus ik loop er wat dat betreft de deur ook niet plat. Wat dat betreft kan je natuurlijk eens pech hebben. Maar mijn ervaring is in ieder geval positief. Ik vind het ook leuk dat er Hindoestanen werken, Chinezen, Antillianen, en Nederlanders.

 6. Ga heel vaak naar deze toko in Arnhem, echt een enorm assortiment. Op een paar producten na (asafoetida & nigella sativa, uit de Indische keuken) ben ik hier altijd geslaagd. Je moet wel een beetje vertrouwd zijn in het Aziatische culinaire landschap, aangezien met name producten die tijdelijk in het assortiment zitten niet altijd van een Nederlandstalig label zijn voorzien. Ook zijn bepaalde verse producten seizoensafhankelijk verkrijgbaar, zoals die prachtige kabocha pompoenen of waterkastanjes.

  Over het algemeen wordt ik goed geholpen; met name de wat oudere dames bij de versafdeling zijn echt behulpzaam en leggen je bijvoorbeeld graag uit hoe je de verse bamboescheuten of grote kliswortel goed klaarmaakt.

 7. De toko in doetinchem Is het benzine niet waard! Er is EEN stelling met produkten en die zijn stervens duur. Het is één restaurantje waar je ook kan shoppen terwijl ze naast je zitten te eten.

  Ik kom zelf uit gendringen en ben nu benieuwd hoe deze toko in Arnhem is…

 8. Heel groot, groter dan de toko’s hier in Rotterdam. Ik denk omdat we in Rotterdam veel toko’s hebben en in Arnhem niet. Ik denk niet dat je telerugesteld zult worden hoor, ZhongYi. Deze Oriental is heel erg ruim gesorteerd.

 9. Ik ben nieuw op jullie site..ik denk ook vaak eraan om mijn eigen toko te beginnen met surinaams , aziatisch, hindoestaans etc etc producten in ‘s-Heerenberg. Maar weet niet als het de moeite waard is. Trouwens ik kan ook heel goed koken.

 10. Volgens mij valt het niet mee om een toko te beginnen. Ik heb het idee dat er veel toko’s al snel weer failliet gaan. Dus ik zou als ik jou was wel eerst goed marktonderzoek doen voor ik eraan begon.

 11. Hoewel de superstore werkelijk heel veel heeft, ga ik zelf het liefst naar Tan Hoa op de Steenstraat. Mooi assortiment en zulke vriendelijke mensen!!!

 12. @Jos De toko is Doetinchem is inderdaad klein maar zeer goed, authentiek Indisch met verse producten en afhaalmaaltijden, gerechten home made, vers en smakelijk! Gewoon eens proberen.

 13. Sluit me helaas aan bij de afkeurders van Oriental; ze hebben genoeg spullen maar er hangt een sfeertje van ‘ben je er nou nog’ of ‘dan leer je toch beter Chinees/Japans/Oosters’. Vragen stellen heeft geen zin: moeilijk/vervelend/kan niet/lekker puh.

  Maar: Tan Hoa aan de Steenstraat weet wel hoe het werkt.

  Toko Azia (met een ‘z’ ja) moet echt in de lijst. Toko Azia zit aan de Brinklaan 37 in Apeldoorn (randje centrum, makkelijk) en hun broer (in ieder geval familie :-) zit onder dezelfde naam in centrum Deventer (wat sowieso aangenaam vertoeven is). Woon weer eens in Arnhem dus ik zal ze minder zien maar sympathieke mensen die voor alles wat hebben en van alles wat weten. Lekkerlekkerlekker ;-)

 14. ben pas nog in de winkel geweest en voornoemde klachten zijn mij vreemd ik als hollander kon niet alles vinden en vroeg aan de inpakhulp om advies werd direct geholpen mischien dat er soms winkelhulp is die minder geintereseerd is maar er liep ook een bedrijfsleidster rond die me gewoon in het nederlands hielp
  in de steenstraat ben ik ook wel eens geweest is kleiner maar een parkeerprobleem en in Doetinchem is de winkel mij te beperkt als ik van gendringen naar de veentjes moet rijden ben ik bijna in arnhem
  dus een volgende keer ga ik weer naar deze zaak

 15. WE ZIJN BIJ DE STORE LANGS GEKOMEN, NU AL VOOR JAREN EN NU BLIJKT HET NIET MEER OPEN TE ZIJN! WAT IS ER GEBEURD, OF ZIJN JULLIE VERHUISD??

  RON WILLEEMSN

 16. Ik weet niet, Ronald. Volgens mij zitten ze nog gewoon op dezelfde plek. Ik weet van niks. Maar ja, ik ben de Oriental niet. Op hun site staat ook niks vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *