Indradjaja in Arnhem

Indradjaja Arnhem

Toko Indradjaja
Middelgraaflaan 71a
6832 AP Arnhem
tel. 026-3212767

Een beetje verscholen, op de “binnenplaats” van winkelcentrumpje Drieslag in Malburgen Oost (eigenlijk aan de achterkant van de andere winkels) staat deze grote, gele loods. Je zou er zo aan voorbij gaan en dat zou zonde zijn, want deze toko is echt de moeite waard. Gespecialiseerd in de Indonesische keuken, met daarin een enorm breed aanbod. Niet alleen alles wat je nodig hebt om thuis Indisch te koken, maar daarin nog keus in verschillende merken ook.

Verse groenten, kruiden, specerijen. Zelf scheppen van bijvoorbeeld kemirinootjes of ketanrijst. Wanden vol noodles, diepvrieskisten vol Indische snacks, boemboes, sambal en kroepoek. Ruime paden en alles verbazingwekkend scherp geprijst. En al ziet het er van buiten misschien niet zo uitnodigend uit, binnen voel je je al snel welkom door de vriendelijke, behulpzame eigenaren en keuvelende klanten.

Met goedgevulde counter voor een zelf samengestelde afhaalmaaltijd, verse Indische snacks en zoete lekkernijen. En ook wat tafeltjes waar je het ter plekke op kunt eten.

Klik voor de openingstijden: hier.

Klik hier voor andere: toko’s in Arnhem

Indradjaja Arnhem


Reacties

Indradjaja in Arnhem — 14 reacties

 1. Het winkelcentrumpje heet “Drieslag” en niet De Laar, dat is nl een andere wijk in Arnhem-Zuid.
  Het assortiment van deze toko is geweldig en ook de hapjes zijn lekker!

 2. Oh, dank je, heb het meteen aangepast. Ik ben er maar 1 keertje langs geweest en had ook een erg positieve indruk van deze toko.

 3. Wat heb jij een geweldige bron van informatie aangelegd op deze site. Ik hoop dat je nog lang niet uitgeschreven bent want ik vind het heerlijk om alles door te lezen en meer te leren over de Aziatische keuken. Dank je wel! Deze toko kende ik niet, ondanks dat ik een Arnhemse ben. Ik ga deze gauw opzoeken, lijkt me een goede tip. En wie is de persoon achter Robin? Nergens een foto van je te bekennen! Jammer, want je verdient de credits. :D

 4. Dank je wel, Terenja. En die foto, ja, ik weet het, er vragen er meer om, maar ik vind het wel heel erg fijn om nog steeds niet met mijn snufferd op internet te staan. Het gaat ook helemaal niet om mij, het gaat om de informatie en het eten.

 5. Hoi Robin,

  Ook ik ben verbaasd dat ik deze toko niet ken. Bedankt! Kom hier vaker voorbij en ik heb het nooit ‘bewust’ gezien. Ga morgen meteen kijken.

 6. Bij mij heeft het ook jaren Drieslag-bezoek geduurd voordat ik deze toko ontdekte. Kom er niet heel vaak, maar personeel is inderdaad erg aardig.

 7. Je loopt er ook gemakkelijk voorbij, de toko licht eigenlijk aan een soort binnenpleintje achter de winkels in het winkelcentrum. toen ik er voor de eerste keer kwam ben ik 3 keer door en om het winkelcentrum gelopen voordat ik de toko achter de winkels ontdekte.

 8. wanner zijn jullie open ????
  en op welke dagen ????

  Ik, kwam meestal de sambal eiren kopen bij jullie.
  meestal een helehoop ^..^
  ongeveer 15 stuks *lol*

 9. Hi Samsi
  Nergens op die site staat De Laar, er staat duidelijk Malburgen Oost. Ook Drieslag wordt genoemd. Graag goed lezen aub

 10. Ojee, ik ben bang dat ík in eerste instantie “de Laar” had opgeschreven, Anoniem. Daar reageerde Samsi op en toen heb ik dat aangepast. Dus inderdaad, nu staat dat nergens meer. ;)

 11. Vriendelijk personeel en het eten was verrukkelijk…. lekker.

  De moeite waard om het een en ander daar te kopen .

 12. Toko Indradjaja.
  Winkel daar koopik veel mij kruiden heel goedkoop dan in de winkels ik kom er graag dar heen ,ze hebben van alles als het nodog heb.
  Raad iedereen aan.ersoneel zo vriendelijk,wat vraag komen gelijk helpen.

 13. Wilma 02-09-223
  Ik kom regelmatic
  Deze winkel ze hebben van alles te koop.
  Ook de kruiden die je nodig heb.
  Het is iedereen aan kom daar eens binnen.ook lekker eten .
  Kom naar Toko Indradjaja ook vriendelijk personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *