Holwha in Amsterdam (Duivendrecht)

Holwha

Holwha
De Flinesstraat 24,
1099CB Amsterdam (Duivendrecht)
tel. 020-6222868

Op industrieterrein Duivendrecht (aan de A10, afslag 11-Amsterdam-Amstel richting s111) tegenover de makro zit Holwha, een gezellige, grote winkel vol (Aziatische) keukenspulletjes en serviesgoed. Wokken, pannen, rijstkokers, professionele wokbranders, stomers, rode geluks lampionnen, envelopjes, wierrook, etc etc. Alles tegen scherpe prijzen. Voor de professional, maar ook voor particulieren heerlijk om eens rond te snuffelen.
Meubels hebben ze ook, kisten, kasten, kamerschermen enzo.

Klik hier voor andere: toko’s in Amsterdam

Holwha


Reacties

Holwha in Amsterdam (Duivendrecht) — 3 reacties

  1. Mooi assortiment aan kookgerei. Vooral de kleurrijke versieringen zijn leuk om een feestje te bouwen. Als wok traiteur kopen wij bepaalde artikelen hier aan.

  2. Niet te geloven. Zo chagarijn zo onbeleefd nog nooit mee gemaakt. In de Chinese winkel. Vraag ik iets zij schud alleen het hoofd. Begin tot eind geen woord gezegd. Ook bij afrekenen geen woord. Volgens mij is zij………

  3. Haha, ik moet daar meestal wel om lachen. Uit een soort ongeloof, maar ook een vorm van nostalgie, want waar zie je dat tegenwoordig nog, zulk ongeïnteresseerd, lomp personeel? :-D

    En verder weet je niet, misschien spreekt ze gewoon te gebrekkig Nederlands dat ze niet durft te antwoorden? Misschien heeft ze net een pak slaag gehad? Misschien is d’r cavia gestorven?

    Ik hoop dat je gevonden hebt wat je zocht, dat is het belangrijkste. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *