Wah Nam Hong in Rotterdam

Wah Nam Hong Supermarkt in Rotterdam

Wah Nam Hong Supermarkt / 华南行
West-Kruiskade 4-6
3014 AP Rotterdam
tel. 010 2417355

Fijne, ruim en voornamelijk chinees gesorteerde supermarkt met een goede versafdeling. Redelijk geprijsd. Lekker hoge omloopsnelheid, altijd druk, maar daardoor ook soms een beetje krap.

Geen levende vis. Niet erg veel serviesgoed of keukenbenodigdheden.
Schoon en netjes.

Voor de openingstijden klik: hier.
Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam


Reacties

Wah Nam Hong in Rotterdam — 17 reacties

 1. Ik zal er volgende keer als ik er ben eens goed op letten, maar uit mijn hoofd zeg ik, alle weekdagen gewoon tot 18:00u, zaterdag en zondag tot 17:00. Missschien vrijdag koopavond een uurtje later, maar dat weet ik niet zeker.

 2. Weet iemand hoe die kapper heet naast die supermarkt Wah Nam Hong??

 3. Dat zei Lukked een jaar geleden he? ;-)
  Maar goed, nu wou’k het weten ook, dus maar even gebeld.
  Ze zijn morgen / met hemelvaart open, tussen 13:00u en 17:00u.

 4. Ik heb onlangs een kookworkshop gevolgd bij Het Zesde Geluk op de West-Kruiskade in Rotterdam. Ik heb genoten van de lekkerste Chinese culinaire hoogstandjes! De kookstudio Het Zesde Geluk koopt een groot deel van haar ingrediënten bij Wah Nam Hong. Zowel de kookstudio als de supermarkt zijn zeker de moeite waard om eens langs te gaan en van het ruime assortiment aan Aziatische voedingsmiddelen te proeven!

 5. Hier was ik vorige week ook even binnengestapt moest nog wat kookboeken hebben die ze in den haag niet meer hadden en hier hadden ze ze wel.

 6. Ik heb hier net wat boodschappen gedaan,en zag dat het hier geheel verbouwd is.
  Wel mooi geworden.

 7. Een wat luxere uitstraling he? Ik moet een volgende keer mijn camera maar eens meenemen. Kan ik deze post updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *