Cheung Kong in Den Haag

Cheung Kong in Den Haag

Toko Cheung Kong (长江行)
Wagenstraat 94a
2512AZ Den Haag
tel. 070-3609052

LET OP: sinds eind 2012 gesloten!

Net als de andere vestigingen van Cheung Kong waan je je een beetje in China. Een beetje rommelig, een beetje viezig, maar oh zo authentiek. De gebruikelijke, ruime keus aan flesjes, potjes en zakjes. In de diepvrieskisten vind je ook duif of zwarte kip. Behoorlijk grote versafdeling met net als de vorige keer toen ik er was crosne.

Achterin een paar grote aquaria met levende graskarper, tarbot, tilapia, krab, kreeft en zeepaling. Ook koi karpertjes, die zijn niet bedoeld om te eten. Rechtsachterin een trap naar boven met een behoorlijk grote afdeling voor serviesgoed en andere keukenbenodigdheden.

Enige minpuntje is dat de producten nogal eens tegen de uiterste houdbaarheidsdatum aan kunnen zitten. En ook bij de verse producten worden verlepte dingen rustig nog verkocht. Maar als je gewoon een beetje oplet kun je hier heerlijk boodschappen doen.

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-18.00
za 09.00-17.00

Klik hier voor andere toko’s in Den Haag

Cheung Kong in Den Haag


Reacties

Cheung Kong in Den Haag — 3 reacties

  1. Leuke winkel, brede assortiment en vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding! Een echte aanrader!

  2. Waarom staat bij de artikelen in al die Chinese supermarkten niet de hardware? Pannen etc.

  3. Ik snap niet zo goed wat je bedoelt. Bedoel je met artikelen “mijn blogposts”? Want in dit artikel hierboven (van een winkel die gesloten is) staat: “rechtsachterin een trap naar boven met een behoorlijk grote afdeling voor serviesgoed en andere keukenbenodigdheden”. En volgens mij zeg ik meestal wel iets over de verkrijgbaarheid van keukenbenodigdheden. In ieder geval als die een beetje de moeite waard is. Maar misschien begrijp ik je niet goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *