Hayato in Rotterdam (Hillegersberg)

Hayato
Hayato
Elgarlaan 26
3055 CA Rotterdam
tel. 010 4220789‎

LET OP: al een tijdje gesloten!

Mooie, schone winkel met een ruime keus aan Japanse (houdbare) producten. Veel meer dan je in een gewone Aziatische supermarkt vindt. Mooie selectie sake. Weinig vers of diepvries. Ik vond hier onder andere aonori, tenkasu (gefrituurde tempuradruppels) en usukuchi.

De eigenaar is Pakistaans, vandaar dat vanuit hetzelfde pand ook een curry afhaal/bezorgdienst was gevestigd, een kleding stomerij en woningsbemiddelingsbedrijf.

Op donderdag was er vers Japans gebak uit Düsseldorf van Japanse Bakkerij “Bakery My Heart”.

Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam
Klik hier voor andere: Koreaanse toko’s of Japanse toko’s in Nederland.

Hayato


Reacties

Hayato in Rotterdam (Hillegersberg) — 9 reacties

  1. Bedankt voor deze tip! Dankzij jullie blog heb ik Kostverlorenhof in Amstelveen ontdekt, maar het is nogal ver vanuit Rotterdam. Deze winkel is een stuk beter bereikbaar voor mij. Ik ga regelmatig naar Japan en als ik in Nederland terug ben begin ik al snel de vele drankjes en snacks te missen. Deze Hayato heeft bijvoorbeeld Nato in de diepvries staan. Je moet er een beetje van houden maar ik vind het erg lekker. Ook de Pocari Sweat en CC Lemon drankjes waren haast onmogelijk te vinden in Nederland. Nu niet meer voor mij dus ;)

  2. De schappen waren toen ik daar langs ging toevallig vrij leeg, ik weet niet hoe het nu is. Het is niet zo’n heel grote winkel, maar hun Japanse assortiment is evengoed wel veel groter dan dat van een Wah Nam Hong of Amazing Oriental natuurlijk, omdat ze gespecialiseerd zijn.

  3. Ik denk dat je het mailadres van Hayato bedoelt?
    Dat kun je vast vinden op hun website: hayato.nl
    Wij zijn Hayato niet. Schreven er alleen een stukje over.

  4. Ik weet het niet! Ik kom daar eigenlijk nooit in de buurt. Ik hoop dat als iemand het weet dat die het me komt vertellen. ;-)

  5. Ik ben afgelopen zaterdag naar deze winkel geweest. Leeg, dicht en met een te huur bord op de gevel. Helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *