Kazaguruma in Rotterdam

Japans & Koreaanse winkel Kazaguruma in Rotterdam

Kazaguruma
Pannekoekstraat 99a
3011LD Rotterdam
tel. 010-4330769

Op het einde van de pannekoekstraat (2 deuren verder dan Koreaans afhaalrestaurant Gamasot) zit een klein winkeltje, gespecialiseerd in Koreaanse en Japanse producten. Het assortiment is niet zo heel groot en veel dingen zijn ook in de grotere aziatische supermarkten te krijgen, maar de charme, expertise en behulpzaamheid van de eigenaar zijn natuurlijk van onschatbare waarde. Bovendien heeft hij toch ook een behoorlijk aantal artikelen die ik niet eerder kende of zag. Bijvoorbeeld de Koreaanse sojasaus waar ik al heel lang tevergeefs naar op zoek was.

Zoals op de foto te zien, één wand met flesjes, potjes en zakjes, in het midden een aantal diepvrieskisten en aan de andere wand vooral serviesgoed. Alles keurig geordend, schoon en fris.

Openingstijden:
10:00-18:00u dinsdag t/m vrijdag (lunchpauze tussen 12:00-13:00u)
10:00-17:00u zaterdag
zondag en maandag gesloten
(update op 10/08/2009, onder voorbehoud van wijzigingen)

Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam
Klik hier voor andere: Koreaanse toko’s of Japanse toko’s in Nederland.

Japans & Koreaanse toko Rotterdam


Reacties

Kazaguruma in Rotterdam — 7 reacties

 1. Sinds ik vorig jaar Koreanse gerechten ben gaan koken, met name bibimbap, japchae en doenjang chigae, is dit mijn vaste plek geworden voor Koreaanse producten. Je hoort er niet zoveel over, maar Koreaans eten is erg lekker. Ik koop hier ook mijn natto.
  Ik heb het een en ander qua koken geleerd van de meneer van deze winkel, maar op internet staan ook een hoop recepten. Een paar goede sites; http://www.maangchi.com en http://www.aeriskitchen.com

 2. Deze winkel is nu op de maandag gesloten. Dus openingstijden zijn di-vr 10-18 en za van 10-17

  Én ze hebben lunchpauze van 12-13

  groetjes van het zusje van kattebelletje

 3. haha, ja wel dichte deur helaas, maar ik was toch om de hoek in die mooie grote Centrale Bibliotheek, dus geen probleem!

 4. Bedankt voor de tip, ik ben erg aardig geholpen hier. Misschien dat het tijd wordt om me eens in de Japanse of Koreaanse keuken te gaan verdiepen!

 5. Wij kopen hier al 10 jaar onze producten en altijd met heel veel plezier, in de zomer hebben ze soms verse sesambladeren. Een hele fijne winkel met een hele aardige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *