Narala Sweets in Rotterdam

Narala Sweets in Rotterdam

Narala Sweets & Take Away
Dordtselaan 141b, 3081 BL Rotterdam
tel. 010-4232802

Narala Sweets op de Dordtselaan is een klein winkeltje dat Indiase en Pakistaanse huisgemaakte lekkernijen verkoopt. Op de kaart staan gajar halwa (wortel), gulab jamun (gewoon of gevuld met kokos), tjam tam (groen of roze), barfi (amandel, pistache, kokos of besan), malai tjaam, motti pak, rasmallai, rasgulla, caltas, patisa, ladoo, masoo en jalebi. Netjes uitgestald in een vitrine. Ik proefde gulab jamun gevuld met kokos en patisa:

Indian Sweets van Narala Sweets

Narala Sweets heeft ook kleine kaart met take-away gerechten zoals allerlei soorten kipcurry, lamscurry, biryani en groentengerechten. Ik heb alleen de samosa kip geprobeerd en die was heerlijk gevuld met grote stukken, lekker gekruide kip. Daar ga ik nog wel eens voor terugkomen.

Samosa Kip van Narala Sweets

Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 12.00-22.00
Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam
Klik hier voor andere: Indiase toko’s in Nederland

Narala Sweets in Rotterdam


Reacties

Narala Sweets in Rotterdam — 3 reacties

  1. Hallo mijn naam is belanna broeksmit ik zit op het herle college in heerlen en ik ben uitgekozen om met global-exploration drie weken mee naar India te gaan Dit kan ik niet alleen. en heb dus sponsors nodig. Nu is mijn vraag aan u zou u mij willen sponsoren.zonder u red ik het niet. Met u hulp ga ik daar helpen zoals scholen helpen opbouwen en in lepra dorp de hoop helpen,en nog veel meer.als u mij helpt zodat ik hun kan helpen door een bedrag over te maken naar global explor t.n.v belanna naar india op rekening nummer nl 61 ingb 0660727420 elk bedrag is welkom wat alle klijne beetjes telen en als u dit op de sait zou willen delen zou ik u heel dankbaar zijn. alvast super bedankt mvg belanna broeksmit europalaan13 6413 cv heerlen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *