Oriental in ’s Hertogenbosch

Amazing Oriental 's Hertogenbosch
Amazing Oriental (东方行)
Gruttostraat 37, ‘s-Hertogenbosch
tel. 073-6125811
Let op, zat eerst op Hinthamereinde 6

De vestiging van Amazing Oriental in Den Bosch is een paar jaar geleden verhuisd naar een pand net buiten het centrum. Parkeren gaat nu makkelijker. De winkel is ruimer opgezet en het assortiment is vergroot. Vergelijkbaar met de andere grote vestigingen van Amazing Oriental.

Voor de openingstijden klik: hier (ze zeggen 365 dagen per jaar!)
Klik hier voor de andere: toko in Den Bosch
Binnen bij Amazing Oriental Den Bosch


Reacties

Oriental in ’s Hertogenbosch — 12 reacties

 1. Ik zou het niet weten, ik ben er maar 1 keer geweest. Maar je kunt ze gewoon even bellen. Het telefoonnummer staat hierboven.

 2. Ben erg tevreden over de producten die er geleverd worden.
  Wel moeten jullie de verse groenten beter controleren op versheid.
  Het zou ook niet misstaan als er iemand aanwezig is die de klanten goede product informatie kan geven.

 3. Hele fijne super, ga er vaak heen, groot assortiment, leuk ook dat ze serviesgoed hebben. Lekkere snacks, altijd een genot om in de vriezer te hebben :). Enige minpuntje uit mijn ervaring is inderdaad de versheid, heb het idee dat ze dingen soms iets langer in de verkoop laten liggen dan we naar NLse maatstaven gewend zijn; tot 3 keer toe thuisgekomen met chendol waar na openmaken flinke schimmel in het zakje bleek te zitten. Dus die sla ik voortaan maar over… jammer! Voor de rest voor mij een fijne zaak, iedereen tot aan de kassiere aan toe is erg aardig.

 4. Een goede middag, ik kom net bij jullie vandaan, voor mijn dagelijkse boodschappen. Afgelopen week waren wij in Eindhoven, en hadden ff wat gekocht bij Asia Market, kocht 3 blikjes reboung gesneden, en tot min grote verbazing, was de prijs van een klein blikje reboung 69 euro cent, was altijd gewend om 1 eu 25, te betalen bij jullie, Dat is wel ff 100% meer wat jullie hiervoor
  berekenen, heel slim. Dus van morgen vroeg ik aan een van jullie medewerkers, waarom dat zo is, zijn antwoord was dan ga je maar in Eindhoven halen, Ben een hele goede klant van jullie, maar dit antwoord daar ben ik niet van gediend, en dat sommige producten niet zo vers zijn daar had ik ook al iets van gezegd,, Willen jullie wel even de normale normen, aan uw mannelijke medewerker doorgeven bijvoorbaat dank…

 5. Moet je die gangen zien…daar word je als rolstoelgebruiker blij van !!!…jammer dat ik zelf niet meer kan maar voor ieder ander: een aanrader…dank jullie.

 6. Mij is het opgevallen dat voor de blanke klanten vaak ingepakt wordt. Zoals vandaag weer, ik als niet-blanke, die mijn spullen zelf moet inpakken terwijl er voor mij, voor de blanke klanten WEL ingepakt wordt.
  Waarom is dit? En vaak zijn de medewerkers zo chagereinig. Alsof ze geen zin hebben om te werken.

 7. Ik durf het niet te zeggen, JR, waarom dat is. Ik vrees het ergste, maar hoop dat het toeval is. :-(

 8. Hallo Robin,

  Amazing Oriental Den Bosch is inmiddels verhuisd naar:
  Gruttostraat 37
  5212 VM ‘s-Hertogenbosch.
  De winkel is een stuk overzichtelijker geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *