Cha-om omelet

Thaise Omelet met Cha-Om

Supersimpel, lekker bijgerechtje uit Thailand. Je klutst drie eitjes, scheutje vissaus erbij (1-2 tl), handvol afgeritste cha-om blaadjes (ik deed 30gram), je bakt een omelet en snijdt die in blokjes. Meer hoeft dat niet te zijn, al zou je er ook wat knoflook en verse chilipeper door kunnen doen. Serveren met zoete chilisaus of Thaise dipsaus.


Reacties

Cha-om omelet — 2 reacties

  1. Oh, dat doet me nou verdriet, dat je dat moet vragen! Ik zou nooit een (vreemd) ingrediënt gebruiken in een recept als ik er niet al eerder over geschreven had. Je kunt bijna overal op klikken, dus ook op die afgeritste cha-om blaadjes.

    Maar misschien zet ik beter het woord “afgeritste” buiten het linkje, dat dat verwarrend is? Ga het meteen doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *