Chin’s Winkel in Eindhoven

Chinese toko in Eindhoven

Chin’s Winkel (中國行)
Kruisstraat 166
5612CN Eindhoven
tel. 040-244 62 18

Chin’s winkel is een beetje ouderwets rommelige Chinese supermarkt. Dozen in het gangpad, planken tot het plafond, maar alles schappelijk geprijst en een zeer uitgebreid assortiment Chinese producten en merken. Zo vind je er bijvoorbeeld maar liefst 5 merken chilibonensaus! Verschillende merken sojasaus, vele soorten zakjes ingemaakte groenten (jammer genoeg geen yacai, maar gezien hun assortiment Sichuanese producten zou het me niets verbazen als ze het wel zouden kunnen bestellen), allerlei soorten Chinese kruiden, noem maar op. Natuurlijk ook wel Japanse, Thaise en bijvoorbeeld Indonesische producten, maar de focus ligt op China. De eigenaren zijn erg vriendelijk en staan je graag bij met advies.

* Update Oktober 2019 *
Volgens welingelichte kringen heeft Chin’s Winkel een nieuwe eigenaar en heeft de winkel een facelift gehad en ziet alles er minder rommelig uit. Dus bovenstaande is niet meer helemaal van toepassing.

Voor de openingstijden klik: hier.

Chin's Winkel in Eindhoven


Reacties

Chin’s Winkel in Eindhoven — 7 reacties

  1. Kom hier ook boodschappen doen zeker nu cheung kong dicht is kom ik hier voor merken die niet elders te krijgen zijn.

  2. Oh, ik had gewoon even moeten gaan kijken bij Cheung Kong. Zijn ze nu echt dicht dicht? Dan zal ik dat aanpassen in de post daarover. Zal zo eens hier op de Kruiskade kijken of die nu ook dicht is. En die in Den Haag, weet iemand dat?

  3. Deze winkel heeft een nieuwe eigenaar ik was er vanmorgen en wat me opviel dat het er veel minder rommelig was.

  4. Bedankt voor de update. Ik heb het maar even toegevoegd aan de tekst. Niet iedereen leest alle comments. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *