Chin’s Winkel in Eindhoven

Chinese toko in Eindhoven

Chin’s Winkel (中國行)
Kruisstraat 166
5612CN Eindhoven
tel. 040-244 62 18

* Update September 2020 *
Nadat Chin’s Winkel in 2019 van eigenaar was gewisseld heeft ook die de handdoek in de ring moeten gooien. Er zal een sushizaak voor in de plaats komen.

Chin’s winkel was een beetje ouderwets rommelige Chinese supermarkt. Dozen in het gangpad, planken tot het plafond, maar alles schappelijk geprijst en een zeer uitgebreid assortiment Chinese producten en merken. Zo vond je er bijvoorbeeld maar liefst 5 merken chilibonensaus! Verschillende merken sojasaus, vele soorten zakjes ingemaakte groenten, allerlei soorten Chinese kruiden, noem maar op. Natuurlijk ook wel Japanse, Thaise en bijvoorbeeld Indonesische producten, maar de focus lag op China. De eigenaren waren erg vriendelijk en stonden je graag bij met advies.

Chin's Winkel in Eindhoven


Reacties

Chin’s Winkel in Eindhoven — 13 reacties

 1. Kom hier ook boodschappen doen zeker nu cheung kong dicht is kom ik hier voor merken die niet elders te krijgen zijn.

 2. Oh, ik had gewoon even moeten gaan kijken bij Cheung Kong. Zijn ze nu echt dicht dicht? Dan zal ik dat aanpassen in de post daarover. Zal zo eens hier op de Kruiskade kijken of die nu ook dicht is. En die in Den Haag, weet iemand dat?

 3. Deze winkel heeft een nieuwe eigenaar ik was er vanmorgen en wat me opviel dat het er veel minder rommelig was.

 4. Bedankt voor de update. Ik heb het maar even toegevoegd aan de tekst. Niet iedereen leest alle comments. :-)

 5. De eigenaar komt uit Taiwan hij heft ook nu dingen uit Taiwan zelf waardonder een taiwansese kippensoep kruiden mix gister ook gekocht ook heeft hij 2 nieuwe koelingen erbij.
  Ook hij heeft die silkies in de diepvries liggen.

 6. Klinkt goed! Laatst zocht iemand (hier) naar een typische Taiwanese saus. Het heet “Soy Paste”. Ik heb het nooit gezien in Nederland, ken het ook niet, dus kijk er ook makkelijk overheen, maar misschien kun je hem eens vragen?

  En ook of hij misschien weet hoe je het zelf kunt maken.

 7. Ook deze gaat sluiten was er vanmiddag en grotendeels de schappen leeg word een sushi tent vertelde de eigenaar me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *