Toko Soerabaja in Rotterdam

Toko Soerabaja in Rotterdam
Toko Soerabaja
Vierambachtstraat 64b
3023AR Rotterdam

Supersympathiek Indonesisch tokootje dat 33 jaar werd gerund door het echtpaar Netty & Freddy Tanga. Geliefd in Rotterdam en omstreken. Freddy was de kok die voor de heerlijke, authentieke Indonesische gerechten zorgde, Netty het Indische tantetje die het je allemaal toe wilde stoppen.

Maar let op: sinds 30 augustus 2012 zijn Netty & Freddy met pensioen!

De winkel is gesloten, de catering idem dito. Vaste klanten kunnen voorlopig nog wel hun speciale bestellingen doen. Neem daarvoor contact met Netty op via email of bel 06-224.60.413

Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam


Reacties

Toko Soerabaja in Rotterdam — 16 reacties

 1. Het was leuk om na zoooooo lang weer s in uw toko te zijn om ole ole voor mijn moeder bij u te halen. Echter, bij het afrekenen hebben we een fout gemaakt. Later bleek dat u mij 10 euro te veel heeft teruggegeven. Mijn schuld ik leidde u af door mijn gengobrol. Ik betaalde met 50 en moest 21 terug krijgen. U had al een tientje op de toonbank gelegd en gaf me die ene euro tussen het gengobrol door. Daarna zei ik nu nog twintig en dan zijn we klaar. Sorry sorry sorry.

  Ik stuur u dat tientje per post op. En Oh ja, nog de groeten van mijn moeder, ze zat direkt te smikkelen van uw heerlijke lempers.

  Groeten en tot ziens,

  Henk Flohr

 2. Hoi Henk. Toko Soerabaja is niet van mij, ik heb er alleen een stukje over geschreven voor deze site, die wel van mij is. ;-)

  Misschien leest Netty of Freddy wel mee, maar ik verwacht eigenlijk van niet. Ik kan hun email zo gauw ook niet vinden, dus ik kan ze niet mailen. Misschien beter maandag even bellen? Het nummer staat hierboven.

 3. Hoi Henk,

  Heb je reactie vandaag pas gelezen, er bestaan nog altijd eerlijke mensen! Ik was misschien verstrooid!!

  groetjes
  Netty

 4. Beste Robin

  31.08.2012 stoppen we met Toko Soerabaja, na meer dan 33 jaar zal het wel genoeg zijn.!
  Hartelijk dank dat wij op je mooie website mogen staan. Wij wensen je veel succes met je plannen & Website.
  Ook hartelijk dank aan alle klanten o.a. Henk Flohr die via jou website ons hebben gevonden !

  Groetjes
  Netty & Freddy

 5. Oooooooooooh, dan ga ik proberen om gauw nog eens langs te komen om afscheid te nemen. Het zal vast wennen zijn, na 33 jaar geen toko meer, maar hopelijk gaan jullie genieten van een welverdiend pensioen!

 6. Hoi Marijke/Robin,

  Toch wel, wij doen het nog als service voor onze klanten, je kunt ons per e-mail Nettyw@chello.nl of Mobiel 0622460413, bereiken en zullen het bezorgen of zelf ophalen.?

  Netty & Fred

 7. Oh, dat is aardig! :-)

  Ik heb de post hierboven aangepast en deze informatie ook daar toegevoegd. Als je dat liever niet zou hebben of als je in de toekomst die service wilt stoppen, mail me dan even, dan haal ik het weer weg.

 8. Jammer, dat ik nu pas de website zie van Netty&Fred.
  Na mijn beroerte ben ik nu wat meer op het internet gaan surfen !
  Is er ook zoiets als een prijslijst voor als je nu nog wat wilt bestellen ?
  Ik zou graag gebruik willen maken van de extra service.

 9. Misschien een idee en een uitdaging (ook voor de web-developer) om na de pensioenering van Netty & Freddy een soort webshop-toko te beginnen ? Volgens mij zou dit uniek zijn in Nederland.

 10. Bedankt Robin,

  Het was maar een voorzetje om Netty & Freddy een bezigheidje te geven. Iets als thuisbezorgd.nl, zodat zij hun hobby (lekker koken) kunnen blijven uitoefenen. Zodat de recepten niet verloren gaan voor het publiek. Overigens hebben zij hun pensioen meer dan verdiend, en mijn complimenten voor de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *