Aziatische-ingrediënten.nl is jarig

Open Deur
Precies één jaar geleden, op 1 november 2010 om 20:45u, zette ik de deur van Aziatische-ingrediënten.nl open en 417 posts later (of eigenlijk 260, want ik begon er met 157) lijkt de to-do-list alleen maar langer te worden in plaats van korter.

Maar ik klaag niet, want het blijft zo ontzettend leuk om te doen: toko’s en internet afstruinen op zoek naar nieuwe, spannende producten. Of juist iets schrijven over al meer ingeburgerde ingrediënten. Proeven, voelen, ruiken en koken, verrast worden door smaken, vragen beantwoorden van geïnteresseerden, ervaringen delen met gelijkgezinden, leren van anderen – het is een verslaving geworden.

Met 508.264 hits van 178.853 unieke bezoekers die 233.172 bezoekjes brachten aan 417 posts met 1.723 reacties van lezers. Cijfers die de meeste mensen niks zullen zeggen, maar ik ben er erg trots op en begin met veel plezier aan jaar twee!


Reacties

Aziatische-ingrediënten.nl is jarig — 25 reacties

 1. Congrats! Ennuh… verslaving: zeg dat wel :-) ik kijk bijna elke dag even of er alweer een nieuwe inspirerende & interessante post is!

 2. Congrats!
  Ik reageer nooit, maar lees je altijd.
  Dankzij jouw site had ik er 13 van de 15 goed bij je laatste quiz en is mijn kookvaardigheid binnen de diverse aziatische keukens behoorlijk toegenomen.

 3. van harte met dit resultaat en ik hoop voor je dat jouw site nog heel vaak bezocht gaat worden.
  Succes!

 4. Gefeliciteerd! Mee door gaan hoor, we kunnen je informatie niet meer missen!

 5. Hoi Robin, Gefeliciteerd! Prachtige foto’s, leerzame, informatieve site! Enne, dat is wel een etentje bij Beulings waard:-)

 6. Ha, dank je, Corinne! Ik had het niet zo bedacht, maar nu gaan we er inderdaad een verjaardagsetentje van maken. :-)

  Stoere cake, Peter. Bedankt.

 7. Hoi Robin, van harte gefeliciteerd! Ben 1 van de vaste bezoekers en wil even m’n waardering uitspreken voor je werk. Goed bezig!

 8. Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Ik hoop dat er nog veel meer bij komt!
  :)

 9. goed zeg vrouw, gefeliciteerd.
  Heb je naar mijn facebook gelinkt

 10. Heb je geweldige site pas net ontdekt via Felix Wilbrink. Dankjewel, ik ben al dagen zoet! Keep up the good work! Als fervent hobbykok zal ik binnenkort proberen wat lekkers en tips&trucs toe te voegen!

  Grts, JC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *