De Nieuwe U in Rotterdam

Vegetarische Toko De Nieuwe U

De Nieuwe U
Bloemfonteinstraat 78-B
3072 HK Rotterdam
tel. 010-4862883/06-51572689

Thee & Vegetarische Speciaalzaak staat er op een groot bord boven de deur van dit kleine winkeltje op de hoek van de bloemfonteinstraat en pretorialaan in Rotterdam Zuid. Een schap met wat basic dingen als sojasaus, vissaus, oestersaus. Handig als je daar in de buurt woont. Verder een selectie chinese medicijnen en een aantal vrieskasten en kisten vol met vegetarische krab, vegetarische hotdog, vegetarische kaas, je kunt het niet verzinnen of ze hebben het er. Dus voor vegetariërs vast de moeite waard om eens een kijkje te nemen. De man in de winkel spreekt slecht Nederlands en geen Engels maar is wel erg geduldig en behulpzaam.

Het adres dient waarschijnlijk vooral als basis voor de online (thee-)winkel die levert aan particulieren en winkels. Klik op de link om hun assortiment te bekijken.

Klik hier voor andere: toko’s in Rotterdam


Reacties

De Nieuwe U in Rotterdam — 3 reacties

  1. Elke zaterdag ga ik naar de Afrikaandermarkt die vlakbij deze winkel is en dan ga ik ook gelijk even langs dit zaakje voor vegetarische spullen en de lekkere thee’s die ze hebben. Op zaterdag is naast die man, ook een jonge dame in de winkel. Het meisje kan heel goed Nederlands spreken, Engels kan zij ook. Als ik vragen hebt, komt dit meisje mij altijd helpen. Zij is dus ook heel erg behulpzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *