Oriental in Amsterdam (Duivendrecht)

Oriental groothandel, Amsterdam Duivendrecht

Oriental (groothandel)
De Flinesstraat 6,
1099CB Amsterdam (Duivendrecht)
tel. 020-6941016

De groothandelsvestiging van winkelketen Amazing Oriental zit op industrieterrein Amstel Duivendrecht (op de A10, afslag 11 richting S111) tegenover de makro.
Grote, hoge, ruime loods. Niet de modernste vestiging, niet de gezelligste, maar wel lekker groot met enorm assortiment gericht op alle Aziatische en Caraïbische keukens. Met een kwaliteit en prijs waar je altijd van op aan kunt.

Let op: jarenlang kon je hier als particulier ook terecht, maar het lijkt erop dat sinds 2015 men soms wel en soms niet om een pasje vraagt. En dat pasje krijg je alleen met een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel en een bijbehorend legitimatiebewijs.

Voor de openingstijden klik: hier
Klik hier voor andere: toko’s in Amsterdam

Oriental Duivendrecht


Reacties

Oriental in Amsterdam (Duivendrecht) — 37 reacties

 1. Fijne winkel met een mooi assortiment kruiden e.d. Dit zijn winkels waar ik altijd met veel meer wegga dan er op m’n boodschappenlijstje staat. Er is nooit naar een pasje gevraagd.

 2. Hoi ik had 5 manden open
  ik wil een keer lans kom kijken
  ik heb geen te gaans pas
  Gro ait bassou

 3. Je hebt ook geen toegangspas nodig, Ait.
  Ook gewone mensen mogen binnen. ;-)
  Ik heb nog nooit gehoord dat iemand geweigerd is.

 4. Kan ik hier ook Gingsengkoffie per grootverpakking kopen?

 5. Ik ga er vanuit van wel, maar misschien kun je ze beter eerst even bellen? Dan weet je het zeker.

 6. Hoi, de Oriental heeft tegenwoordig een 2e winkel,recht naast de eerste.
  Groter, ruimer, beter gesorteerd en lekker shiny als je binnenkomt :)

 7. Grappig, ik ben benieuwd of beide winkels wel open blijven. Of zou de ene voor particulieren bedoeld zijn en de ander niet?

 8. oude is eigenlijk niet voor particulieren maar kom er regelmatig ze maken er nooit een probleem van je kunt bij beide naar binnen

 9. Het is maar wat handig, die voorgesneden knoflook uit de vriezer, alles gaat nu veel sneller met bakken en koken. ;-)

 10. Weet iemand ook chinese groothandels voor woningdecoratie, verlichting, kussens, kleinmeubelen en zo?

 11. Nee vanuit die winkel rechtdoor de eerste straat recht dat is de wagenstraat in het begin aan de rechter kant langs het bekende dimsum restaurant kee lun palace het heet orientique.

  erg mooie zaak trouwens.

 12. Kan je er ook kip teriyaki kopen ? Bedoel een doos kant en klaar uit de vriezer?

 13. Als je op het linkje naar hun website klikt, dan zie je daar de actuele openingstijden. Oriental houdt die over het algemeen wel netjes bij elk jaar. En zo te zien zijn ze 2e paasdag gewoon open ja.

 14. Ben op zoek naar een bapaopan, kan ik dit hier ook kopen ?

 15. De cassiere vroeg vandaag of ik een pasje had! Eerste keer dat ik dit heb meegemaakt.. Mocht uiteindelijk wel afrekenen maar toch..

 16. Tegenwoordig moet je een pasje hebben om bij u te kunnen winkelen. Wat u op uw site staat, klop voor geen meter. Het is best wel jammer dat mensen zonder een pasje niet mag winkelen terwijl er zoveel producten zijn die ze daar kunnen kopen en nergens anders kan krijgen. Arme mensen blijven arm. Wij zijn niet ingeschreven bij kvk.

 17. Ik was er gisteren en men vraagt echt naar een pasje. Als je het vergeet bij je te steken kan men bij de kassa kijken of je een pasje hebt…

 18. Volgens mij vragen ze bij Oriental nu vrij structureel om een pasje, deze wordt nl. bij het afrekenen eerst gescand.
  Wel is _mijn_ ervaring dat bij het aanvragen van een pasje (wat een week of 2 duurt) niet heel kritisch gekeken wordt naar bijvoorbeeld een KvK nummer. ;^)

 19. Hallo ik zou graag langs willen komen .maar heb geen pasje .wat ik wel jammer vind .iedereen zou eigenlijk gewoon naar binnen moeten kunnen .dus heb je nu een pasje nodig of niet ?graag reactie hierop

 20. Het probleem is dus dat het erop lijkt dat je soms wel en soms niet naar binnen kunt of kunt afrekenen zonder pasje. Sorry, van Egmond, maar ik kan je geen zekerheid geven.

 21. Ok dank je wel Robin voor je reactie .ik ga er gewoon heen .en dan zie ik het wel ;)mvg Daniëlle

 22. Ja, ze verkopen wel wat bento spulletjes. Maar kun je dat niet beter online bij elkaar shoppen? Bij ali baba bijvoorbeeld?

 23. Deze site staat los van Oriental, maar ik kan je wel verklappen dat ze inderdaad lempertjes verkopen.

 24. Ik begrijp waarom de reactie’s op deze pagina zo oud zijn. Jullie doen schofterig tegen klanten die hebben staan wachten en worden met lege handen naar huis gestuurd. Ongelooflijk! Wat een schofte! Zeer klant onvriendelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *