Oriental in Amsterdam (Nieuwmarkt)

Oriental in Amsterdam

Oriental, Nieuwmarkt (东方行)
Nieuwmarkt 27
1011JS Amsterdam
tel. 020-6262797

Op de Nieuwmarkt in hartje Amsterdam zit deze een beetje gedateerde vestiging van Amazing Oriental. Een wirwar aan supersmalle paadjes en als er al wat meer ruimte is is die volgestouwd met opgestapelde dozen. Dat maakt winkelen een beetje een claustrofobische ervaring. Verder wel het assortiment en de kwaliteit die we gewend zijn van de Oriental groep. Voor alle Aziatische keukens kun je hier terecht.

Voor de openingstijden klik: hier
Klik hier voor andere: toko’s in Amsterdam

Oriental in Amsterdam


Reacties

Oriental in Amsterdam (Nieuwmarkt) — 10 reacties

  1. zijn er bij jullie kikkerbillen te verkrijgen,ik kan ze bijna nergens meer vinden of anders adressen die ze wel hebben? vr groet ron weijmer.

  2. wie weet waar ik een handgeschept leeg fotoboek kan kopen formaat34 bij 27.Liefst uit Thailand. Ik heb er al een maar al mijn foto’s passen er bij lange na niet in vandaar dat ik op zoek ben naar nog een boek.

  3. Ik weet het niet, Bussink. Want ik ken die handgeschepte fotoboeken niet, dus ik let er nooit op. Is het niet iets wat je makkelijker via internet kunt bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *