Amazing Oriental in Utrecht

Oriental Utrecht

Amazing Oriental (东方行)
Amsterdamsestraatweg 297-301
3551CG Utrecht
tel. 030-2238171

Ruime, Aziatische supermarkt met veel korte schappen in plaats van lange paden, wat een gezellige sfeer geeft. Zoals alle vestigingen van Oriental gericht op zo’n beetje alle Aziatische keukens, misschien met een kleine nadruk op Chinees, Indisch en Surinaams.

Een grote versafdeling met veel groenten, kruiden, ingemaakt vlees, gedroogde vis, tofu etc. Schappen vol rijst, noodles, sauzen, boemboes, curry pasta’s, Japanse producten, (Indiase) kruiden, specerijen. Dranken, rijstwijn, blikjes, potjes, zakjes. Vrieskasten vol lekkernijen.

*update*
In November 2015 schijnt de winkel te zijn heringericht! De schappen ruimer, hoger en mooier, de diepvrieskasten groter en het assortiment nog ruimer.

Aan een drukke straat, dus parkeren voor de deur is niet heel erg makkelijk en bovendien niet gratis. In sommige straten er omheen is het wel gratis.

Voor de openingstijden klik: hier
Of andere toko’s in Utrecht: hier.

Oriental Utrecht


Reacties

Amazing Oriental in Utrecht — 13 reacties

 1. Parkeertip! In alle zijstraten die om deze Oriental liggen, is het gratis parkeren en er zijn altijd parkeerplekken.

 2. Deze toko is in november 2015 heringericht (hogere schappen, uitgebreider diepvriesdeel) en biedt nog meer producten uit heel Azië.

 3. Op de website staat vermeld dat parkeren voor de deur gratis is.
  Dat is ONJUIST, parkeren is betaald en er wordt vaak gecontroleerd!!
  In de omliggende straten is parkeren wel gratis

 4. Naast deze Amazing Oriental op de Amsterdamsestraatweg is er paar jaar geleden een tweede vestiging geopend in Utrecht, in winkelcentrum Hoog Catharijne.
  Dat is een hele grote winkel met foodcourt en versafdeling met vlees en vis.
  Deze wordt nog niet genoemd genoemd in de lijst toko’s in Utrecht, dus dit ter info! :-)

 5. Ha Tessa, dankjewel voor je reactie. Ik moet het vaak wel hebben van oplettende lezers, maar die vestiging in Hoog Catherijne, die stond toevallig al wel in de adreslijst:
  https://www.aziatische-ingredienten.nl/adreslijst/

  Maar ik ben er nog niet zelf geweest, vandaar dat ik er nog geen stukje over heb geschreven. Zo zijn er nog een paar waar ik ooit nog eens naartoe zou moeten. Maastricht, Nijmegen, die nieuwe in Amsterdam Noord. Too much to do, too little time. ;-)

 6. Ah, te snel gepraat dus! Excuus :-)
  Mocht je ooit richting Utrecht komen, dan kan ik je Persepolis op de Kanaalstraat van harte aanbevelen. Ook een soort toko, uitgebreid assortiment, o.a. Perzische producten natuurlijk, maar veel meer daarnaast (Italiaans, Indiaas, etc), teveel om op te noemen. Je kan er ook geweldig olijven en allerhande mezze halen. Daarnaast hebben ze een bijzonder groot assortiment aan Mexicaanse producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *