Sayah (spekkoek likeur)

Spekkoek likeurHoe heet het?
Sayah, spekkoek likeur, spekkuk liqueur.

Wat is het?
Spekkoeklikeur is een zoete, heldere likeur met de 100% smaak van spekkoek en 18% alcohol. Een oud, Indisch familie recept voor een lekkere (maar bruine) likeur met de smaak van spekkoek werd met behulp van eeuwenoude Schiedamse kennis van distillaten geperfectioneerd tot een mooie, moderne, heldere likeur.

Hoe te gebruiken?
Lekker bij de koffie, lekker bij een dessert, verwerkt in desserts, over ijs, door de slagroom, in mix-drankjes, cocktails of warme chocolademelk. Een leuke afsluiting van een Indische rijsttafel. Wie de likeur te zoet vindt vindt ‘m gekoeld vast wel lekker. De likeur is na openen nog lang te bewaren.

Tips, weetjes & recepten

  • Twee jaar werkten Marc Pieplenbosch en Menno Kleijweg aan het concept en toen ze in 2013 klaar waren wonnen ze meteen de zilveren medaille in de International Wine and Spirit Competition en maakten daardoor een vliegende start. Reeds te koop in vele slijterijen in Rotterdam en omstreken is Sayah bezig de Nederlandse markt te veroveren als “het Indische antwoord op de Italiaanse limoncello”. Klik hier voor: Sayah verkoopadressen (ook online)
  • Ideetje om nog eens uit te proberen: Indische tiramisu.

Wat is er te koop?


Sayah, spekkoeklikeur

merk: Sayah
land van herkomst: Nederland
etiket: De originele Indische likeur
ingrediënten: niet vermeld
prijsindicatie: ± € 12,50 voor een flesje van 35ml

Reacties

Sayah (spekkoek likeur) — 5 reacties

  1. Op de lijst van verkoopadressen zag ik dat dit verkrijgbaar is in de Haagsche Markthof.
    En laat ik daar nou van de week naar toe moeten!
    Volgens mij is het ook vast lekker als ik het mix met kaya kokosroom……ik krijg visioenen…..;)

  2. Nog dank voor deze tip! Mijn lief houdt erg van spekkoek dus dit was een zeer welkom cadeautje :)

  3. Gisteren een flesje gekocht in Beverwijk. Het is een heerlijke likeur! Geproefd door 7 personen en door allen goedgekeurd. Echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *