Thai Market Jenjira in Tilburg

Thaise winkel Tilburg

Thai Market Jenjira
Leonard van Veghelstraat 11
5014 HD Tilburg

LET OP: sinds maart 2017 permanent gesloten!

Van buiten zou je niet vermoeden hoe groot deze aziatische supermarkt is. De schappen lopen tientallen meters door naar achteren en daar nog het hoekje om. In eerste instantie gericht op de Thaise Keuken, dus daarin echt een enorme keus en expertise. Wil je Thias koken in Tilburg, dan is dit je adres. Maar ook de indische keuken komt tegenwoordig ruim aan bod. Een redelijke versafdeling met groenten, kruiden, tofu enzo. Een redelijk aantal vrieskasten en kisten. En erg veel keus in sausjes, currypasta’s, noodles, noodlesoepen en wat dies meer zij.

Daarnaast is er een kleine keuken voor afhaalmenu’s. Ik kon het jammer genoeg niet uitproberen, maar het menu en de foto’s zagen er heerlijk uit. De keukendeur stond gastvrij open en de keuken zag er keurig uit. Voorin de zaak staan er ook nog wat versvitrines met thaise en indische snacks.

Klik hier voor andere: toko’s in Tilburg

Thaise toko in Tilburg


Reacties

Thai Market Jenjira in Tilburg — 10 reacties

 1. ben vorige week bij thai market jenjira in tilburg geweest, de bedienig vond ik slecht , personeel komt zeer sjacherijnig over en spreken weinig tot geen nederlands. slecht voorbeeld voor de nederlandse tokos ook veel producten die over de datum waren, heb daar personeel op aan gesproken maar die deden net of dat ze het niet begrepen (of niet wilde begrijpen) volgende keer geen thai market jenjira in tilburg meer voor mij

  carlijn van lier

 2. ik was laatst op de korvelseweg in tilburg
  daar is ook een toko/supermarkt waar het assortiment groter is en netjes
  alleen geen afhaal gerechten,dat vond ik wel jammer

 3. Vandaag eten afgehaald bij Jenjira. We hadden doorgegeven hoe laat we de gerechten zouden komen halen, zodat we niet zouden hoeven wachten in de winkel. Het eten stond keurig op tijd klaar en was goed van temperatuur (niet inmiddels afgekoeld dus). We hadden met z’n 2-en 3 gerechten en dat was meer dan voldoende (rijst voor morgen over). Belangrijkste: het was ontzettend lekker! De ingredienten waren heerlijk vers en de smaken ontzettend goed. Het kon voor ons zeker tippen aan Sala Thai in Eindhoven en Jasmin in Tilburg. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar.

 4. Bediening bij Jenjira is idd niet de meest vrolijke. Maar weest gerust, ik kom er al vele jaren en zo zijn ze vanaf het begin al, tis dus niet i persoonlijks. Maar, en dat is belangrijk, als je enthousiast bent over hun (echt mooie)winkel en laat zien dat je gepassioneerd bent over de Thaise keuken dan ontdooien ze wel en zijn ze zeker bereid ook in gebrekkig Engels/Nederlands te helpen tot je vindt wat je hebben moet!

  Afhaalproducten zijn redelijk goed maar halen het absoluut niet bij Jasmin, nog steeds de Thaise Parel van Tilburg -:)

 5. Ik ben heel erg enthousiast over deze winkel. Heel veel keus in stir fry, en andere verpakkingen. Ik vind het personeel juist erg aardig en zal er zeker nog vaak komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *