Asiana Superstore in Tilburg

Asiana Superstore Tilburg

Asiana Superstore
Korvelseweg 69
5025 JB Tilburg
tel. 013-5801934

Mooie, ruim opgezette supermarkt. Niet specifiek op één keuken gericht, maar ze komen allemaal aan bod: Chinees, Indisch, Indiaas, Japans, Thais, Surinaams en meer. Breed assortiment aan potjes, pakjes en flesjes, ik denk dat er weinig is dat ze niet hebben. De groente vershoek lijkt op het eerste gezicht klein, maar er is van alles wat, van paksoi en koriander tot goabonen, verse peteh-boontjes en groene pepertjes, shimeji-paddestoelen, tamarindepeulen, noem maar op. Verder een werkelijk zeer uitgebreide keuze aan ingevroren producten, van seafood tot kant-en-klare lekkernijen. En bij de kassa’s nog een keuze aan gekoelde, verse indonesische hapjes als tempeh kering, batjang kip of spekkoek. Het gangpad aan de raamkant is gevuld met cosmetica en haarproducten voor mensen met een donkere huid.

Schoon, fris, opgeruimd. Vriendelijk personeel.
Aan een drukke weg, dus parkeren is misschien niet altijd makkelijk.

Openingstijden:
13:00-19:00u maandag
10:00-19:00u dinsdag t/m vrijdag
09:30-17:00u Zaterdag
geen koopavond, zondag gesloten

Klik hier voor andere: toko’s in Tilburg

Asiana Superstore Tilburg


Reacties

Asiana Superstore in Tilburg — 59 reacties

 1. Hallo,

  mijn broer trouwd binnenkort met een thaise vrouw ik ben op zoek naar iets voor hun huwelijk ik weet niet wat de tradities zijn kunnen jullie mij hierbij helpen met leuke ideeen

  m.vr.gr.
  anita van gils

 2. Vandaag in deze winkel geweest. Top assortiment, overal hangen Nederlandse briefjes bij, de meeste producten zijn voorzien van Nederlandse instructies.
  Personeel is ontzettend vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer in de winkel.

 3. Niet kopen: de ‘zelfgemaakte’ pepesan ikan. Tenzij je urenlang herhaaldelijk toiletbezoek aangenaam vindt. Grrrr.
  De ‘fabrieksversie’ Ikan bumbu bali is veilig (herhaaldelijk getest).

 4. hoi,ik ben familie met de eigenaar van deze topwinkel.
  het assortiment is geweldig!
  het zou me niet verbazen als je er geen genoeg van krijgt!

 5. Geweldige winkel waar ze zelfs kloewak noten hebben, die ik elders niet vond. En wat die pepesan ikan betreft: ik heb er heerlijk van gegeten en nergens last van gehad!

 6. Mijn vriendin is bereid onder ede te getuigen. En wat weet ik er verder van, ik kom daar maar twee keer per week, grmbl.

 7. Ik geloof je wel hoor!
  Maar toch zou ik me er niks van aantrekken.
  Sorry.

  Of nee, dat is niet waar. Ik zou waarschijnlijk de ‘zelfgemaakte’ pepesan ikan toch wel laten liggen.
  Of misschien ook niet.
  Moeilijk!

 8. Ik weet het ook niet, maar het hoeft maar één keer fout te gaan natuurlijk, en dat was bij ons het geval, helaas.
  Voor de rest prima winkel met het breedste aanbod van de stad, alleen jammer dat ze veel ‘namaak-merken’ verkopen ipv the real thing: bijvoorbeeld twee soorten shoaxing-wijn, maar geen TTL.

 9. Oh, dat vind ik wel erg. Van die Golden Lion en Sunwick nepmerken. Onvergeeflijk eigenlijk. Dat moeten ze echt niet doen. Zooo vies. En ’t is gewoon vervelend, mensen zijn er niet op bedacht en kopen die shitzooi. En dan klagen dat een recept niet lekker is. Maar die rijstwijn en sojasaus zijn gewoon echt vies! Een lepeltje hier of daar merk je misschien niet, maar hoe puurder het recept hoe viezer het resultaat. Nee, echt, verbieden moeten ze ’t.

 10. Ik zit het verhaal over pepesan met kromme tenen te lezen.
  Daarom moet ik dit even kwijt.
  Pepesan, dat ga je toch niet in een toko kopen?
  Dat maak je toch zelf?
  Of heerst er hier een blikjes, zakjes, pakjes cultuur?
  Net als bijvoorbeeld, rendang, dat koop je toch ook niet in
  een zakje als saus? Dat maak je toch zelf?
  Ik sprak van de week iemand die zo’n overheerlijke rendangsaus
  had gekocht. “de fabrieksversie” zal wel, zucht.

 11. Als jullie interesse in een goed pepesanrecept hebben,
  roept u dan maar.

 12. Veel Indische gerechten zijn juist heel goed in te vriezen. Of je dat nu zelf doet of je hebt een goed adresje, dat maakt toch niet uit? Het is dus juist geen fabrieksmeuk waar het hier om gaat, maar eentje uit de “eigen keuken” van die toko.

  En een goed pepesan recept is nooit weg! Kom maar op. :-)

 13. Robin, ik heb mij waarschijnlijk niet goed uitgedrukt.
  Door de toko zelf gemaakte spullen bedoelde ik niet,
  maar de fabrieksspullen in zakjes e.d. daar gebruik van maken
  is voor mij een kwestie van onvermogen.
  En invriezen, dat gaat prima, heb ik het niet over gehad.
  Recept volgt vandaag, natuurlijk is er dat een van zo velen,
  maar in mijn ogen een topper.
  Ik maak er nog al eens gebruik van want ik hou van hot & spicy.

 14. Ik zie nu dat BA het zelf over de ‘fabrieksversie’ had. Weet eigenlijk ook niet wat ie bedoelt, het gerecht of alleen de boemboe. (BA?)

  Maar ach, ook boemboes en currypasta’s zijn best geschikt om kant-en-klaar te kopen. Niet dat ik dat doe, maar ik ben ook niet helemaal wijs. En jij waarschijnlijk ook niet. ;-)

 15. recept boemboe voor pepesan.

  ingrediënten:
  8 sjalotjes, gesnipperd
  15 teentjes knoflook, fijngehakt
  5 verse rode lomboks, in ringetjes
  5 verse groene lomboks, in ringetjes
  5 kemerinoten, fijngestampt en geroosterd
  6 blaadjes daon djeroek poeroet
  6 blaadjes daon salam
  6 cm gember, geraspt
  10 cm. serehstengel, fijngesneden
  1 volle el. sambal oelek
  2 tl. kula djawa, fijngemaakt
  1 tl. assem
  1 tl. trassi
  1 tl. laos
  1 tl. koenjit
  1 tl. ketoembar
  snufje zout
  ±1 dl.olie

  bereiding:
  De sjalotjes en daarna de knoflook goudgeel fruiten in de olie,
  daarna de pepers even meefruiten, dan de rest van de ingrediënten toevoegen.
  een half uurtje zachtjes laten pruttelen tot alle vocht verdampt is
  en er enkel olie over is. Van tijd tot tijd even roeren.
  Af laten koelen en dan in een pot in de koelkast bewaren.

  Daar ik (inderdaad) ook niet goed wijs ben pas ik het op een wat andere wijze toe.
  Ik neem een GESTOOMDE makreel pulk het vlees los en
  meng er wat (veel) van de boemboe door.
  Een nachtje afgesloten laten staan……….en dan op vers knapperig stokbrood mjam,jam. (ècht Indisch) :-D

 16. Bedankt! Heb er even wat linkjes onder geplakt.
  Gare makreel gebruiken vind ik wel een beetje gek ja. Maar het lijkt me wel lekker. Ga ik binnenkort ook eens proberen.

  PS. Je weet toch wel dat daon al “blaadje” betekent he?

 17. PS. Je weet toch wel dat daon al “blaadje” betekent he?

  Pfffffff, wat jij nièt weet dat ik al 2 flesjes Westvleteren 12
  op heb.
  Je kent het wel, leuk bezoek, BBQ aanmaken, gezellig.
  Wat zit ik eigenlijk met dat macbook op m’n schoot,
  ik lijk wel gek. Prettig weekend.:-))

 18. Jaja, dat zei die muts die vroeg om whiskey on the rocks met ijsklontjes ook. ;-) Prettig weekend!

 19. Jij bedoeld dus net zoals, Fotoos van Robin (foto’s)
  Nou, geef mij dan maar een whiskey on de rocks met ijs.:-D

 20. Is de toko gewoon open tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan de Korvelseweg in juli en augustus of zijn/worden de openingstijden veranderd?

 21. Heb ze even gebeld voor je en ja, ze zijn gewoon open. Wel een beetje moeilijk bereikbaar met de auto, zei ze, maar wel gewoon open.

 22. Dank voor de reactie , sorry voor de vraag want dacht in de vlugheid dat het de site van Asiana was.
  Trouwens ik bestel al jaar en dag whiskey on the rocks om vervolgens ter constateren:’aduh beroerd, hebben ze weer ijs er in gedaan!’.

 23. Ach ja, je bent de eerste niet die zich daarin vergist.
  In wat voor site dit is, bedoel ik. Wel in je verbazing over ijs in je whiskey on the rocks. Denk ik. ;-)

 24. Pepesan is toch helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken? Boemboe op de vis, vis in alufolie en in de oven.

  Ik ben er n.a.v je post geweest en ik vond het jammer dat ze mijn favoriete merk (Lucullus) niet hadden! Verder is het een hele mooie en vooral schone (dat laat vaak te wensen over..) toko!

 25. Weer iemand of ze hier ook gelukskoekjes verkopen? Zo ja per hoeveel? En voor welke prijs?

 26. hallo,

  ik heb een vraagje over jullie superstore: Tot hoelaat zijn jullie open?

  Groetjes Victoria

 27. Ik lees net dat jullie ook spekkoek hebben, iemand enig idee wat de cake kost?

  Wil hem namenlijk morgen gaan halen woon er vlakbij in de buurt.

 28. we hebben vandaag 28-6-2014 boodschappen gedaan in deze winkel waaronder ook rode pepers in een zakje waarvan enkele verrot waren jammer vorige keer was dat ook al zo moet wel zeggen de service is zeer goed we konden bepaalde producten niet vinden en die mevr heeft ons heel goed geholpen alleen jammer van de rode pepers verder halen we daar best veel producten vooral verse

 29. @Raymond: dat heb ik daar nog nooit gehad, gelukkig. Ik zal er de volgende keer op letten. Maar dat moet je natuurlijk altijd doen: bij AH is me dat regelmatig overkomen (bij paprika’s m.n.). Wat daar me wel gebeurde laatst: ik kocht een fles Chinese azijn voor de voorraad aangezien die in de aanbieding was. Thuis gekomen zag ik dat ik er de gewone prijs voor had betaald . DAT IRRITEERT ME MATELOOS, haha, nou ja, het valt wel mee, maar is gewoon irritant.

 30. Abon Abon
  500 gr Bieflappen
  2 eetl gesnipperde ui
  2 teentjes knoflook
  1 theel. djinten
  3 theel.ketoembar
  2 theel. gula djawa
  stukje asem ( WALNOOTGROOTST )
  1 dl water zout naar smaak
  3 eetl. olie

  Kook het vlees met water, asem en een weinig zout door en door gaar.
  wrijf de ui, knoflook,ketoembar,djinten en de gula djawa tot een brij
  rafel het vlees met twee vorken uit elkaar en marineer het einige tijd in de kruidenbrij.maak de olie heet en bak het gemarineerde vlees hierin tot het krokant is geef hier bij witte rijst of nasi of BAMIE voor 2 personen

 31. Als ik moest gokken zou ik denken van wel, maar ik zou ze even bellen, dan weet je het zeker. Het nummer staat hierboven.

 32. Weet iemand een toko in Tilburg waar ik Duncan Hines cakemix kan kopen? In Utrecht hebben ze die in de toko, ik hoop hier ook…
  Groetjes

 33. Hallo, ik had een vraagje over het assortiment.
  Ik wil binnenkort eens Tteokbokki maken. Zijn deze ingrediënten ook aanwezig? (en dan voornamelijk de rijstcake (of rijstmeel/kleefrijst dat ik het zelf kan maken), viscake (idem) en chilipeper vlokken).
  Zijn de plastic handschoenen die meestal gebruikt worden voor het hanteren van het eten ook in het assortiment aanwezig?

 34. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik vermoed dat ze alles wel hebben. Als ze geen verse tteok (rijstcakes) hebben, dan misschien in de diepvries of anders nog “gedroogd”, die liggen bij de andere noodles. Zelf maken is tricky, je moet daar echt een speciaal soort rijstmeel voor hebben en ik denk niet dat ze dat daar hebben.

  Het Koreaans peperpoeder is steeds vaker te krijgen, dus hier vast ook wel.

  De handschoentjes, dat weet ik niet. Ik ben niet zo van de handschoenen gebruiken tijdens het koken.

 35. Ik gok van wel, maar ik weet het niet zeker.
  Als je het zeker wilt weten moet je ze even bellen.
  Succes!

 36. Gwen,
  Ze hebben daar geen Duncan Hines. Wel bij Jumbo Broekhoven en Antilliaanse toko Besterdring. Turkse supermarkt achter Westermarkt verkoopt Kent cakemix, ook zoiets.
  Succes!

 37. zou handig zijn als de openingstijden ook op de website staan. Staat wel klik hier maar vervolgens geen openingstijden

 38. Potverdorie, hebben ze hun site ontmanteld? Inderdaad, het staat er nu niet meer. Vroeger stond het onderaan. Afijn, ik heb de openingstijden dus maar gewoon in de post gezet. Onder voorbehoud van wijzigingen dus….

  Bedankt voor je opmerkzaamheid, M.

 39. geweldige winkel.

  pas nog geweest maar een vraagje. ik zag dat ze klantenkaarten hebben, waarvoor worden ze gebruikt?

 40. goedemiddag even een vraagje, hebben jullie groene thee ijs (matcha ijs)?

 41. Beste heer/mevrouw,
  Is het mogelijk om bij u Amla vruchten te kopen.wat zijn de prijzen ervan

 42. Een goedendag allemaal, overigens.
  Ik kocht ooit regelmatig de verpakte klare Ajam Pedis en Ajam Malakka en andere soorten gerechten, helaas allemaal uit de verkoop gehaald.
  Ik vroeg er om, en kreeg te horen, dat hun het niet meer bestelde vanuit Amsterdam, jammer. De rest was voor mij al bekend, de produkten die ze hebben, kwa prijs en de hoeveelheid, 2 stuks kippenboutjes was voor mij aantrekkelijk.
  Nergens te koop hier in Tilburg, althans, voor zover ik weet.

  Selamat Makan

 43. Als je weet waar in Amsterdam ze het bestelden zou je die producent eens kunnen benanderen. Zij weten misschien wel waar ze bij jou in de buurt nog wel leveren. Of misschien is het ergens online te bestellen. Je kunt tegenwoordig steeds meer verse dingen online bestellen.

 44. Hallo mijn vraagt aan U is zijn jullie op dit moment open want ik heb al verschillende keren naar de zaak opgebeld maar er komt niemand aan de lijn dat is mijn vraag aan U,8-9-2020

 45. Hallo Martens, ik ben Asiana niet, maar waarom zouden ze niet open zijn? Als je gewoon tijdens de reguliere openingstijden gaat zul je vast niet voor een dichte deur staan.

 46. Goede morgen,
  Ik ben op zoek naar ‘n terracotta houtskool stelletje: houtskoolonderkant waaraan iets v staatdraad zit om je fikken niet te branden ( als je ‘t wilt verplaatsen) en ‘n terracotta pannetje. Hierin wordt aziatische soep gekookt

 47. Als ik google op Thai clay hot pot krijg ik wel plaatjes te zien van wat je beschrijft. Volgens mij heet het een Chim Chum, is dat wat je zoekt?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chim_chum

  Ik denk niet dat Asiana dat verkoopt. Je zult misschien meer kans maken bij een Thaise Toko.Maar ook daar geef ik je weinig kans. Ik ben bang dat je zult zijn aangewezen op Amazon en Alibaba. Succes met je zoektocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *