Amazing Oriental Ypenburg

Amazing Oriental Ypenburg
Amazing Oriental Ypenburg
Laan van Haamstede 36, 2497GE Den Haag (Ypenburg)
tel. 070-7622888

Na ruim een jaar in een tijdelijk onderkomen is de vestiging van Amazing Oriental in Delft nu definitief verhuisd naar Den Haag Ypenburg. Voor Hagenaren Hagenezen 3 afritten eerder, voor Rotterdammers 3 afritten verder op de A13, namelijk afrit 8 (Delft Noord, Rijswijk Zuid, Ypenburg). Kom je van de A4 is het afrit 9 (Rijswijk centrum, Ypenburg).

Het is een zeer ruim opgezette supermarkt, een beetje zoals een Franse hypermarché: groot, hoog, ruime paden, een enorm assortiment en parkeren voor de deur zodat je je auto makkelijk vol kunt laden. Als je in de stad woont zijn de vestigingen op de Spuimarkt of in de Markthof misschien handiger, maar voor je week- of maandinkopen is Ypenburg ideaal. Het assortiment is enorm, alles wat je in de andere vestigingen kunt vinden vind je hier ook en misschien wel meer. Uniek voor deze vestiging is de verse visafdeling met vis en seafood (let op, die heeft iets afwijkende openingstijden). Bij binnenkomst vind je een groot schap met kookboeken. Helemaal achterin lange schappen met veel serviesgoed, wokken, hulpjes in de keuken om sushi of pasteitjes te maken, rijstkokers en meer. Een flink schap met verse groenten en kruiden. Zestien lange diepvrieskisten vol vis, seafood, dimsum, natto, groenten en meer. Er zal weinig op deze site beschreven zijn wat je daar niet kunt vinden. Er is ook een restaurant, zodat je voor of na het boodschappen een hapje kunt eten.

Voor de openingstijden klik: hier. (kort gezegd: alle dagen open)
Klik hier voor andere: toko’s in Den Haag
Klik hier voor andere: toko’s in Delft
Amazing Oriental Ypenburg


Reacties

Amazing Oriental Ypenburg — 11 reacties

 1. Afdeling groenten valt enorm tegen. Kruiskade kent groter assortiment en snellere doorloop. lees: verser ! Ze beloofden mij daarin nog te ontwikkelen.

 2. Ik vind hun vestigingen in Den Haag Centrum ook niet zo heel fijn meer qua aanbod van verse groenten. Misschien eten Hagenezen geen groente? :-)

 3. Ben vandaag met mijn vrouw geweest die heb verbaasd rond gekeken
  Zal Veel producten ze was niet weg te halen heb met plezier naar haar
  Gekeken ze wil nu steeds mee gezelig

 4. Ze hebben inmiddels ook een verse vis/seafoodafdeling. Ziet er allemaal erg goed uit en de dorade die ik er kocht was prima.

 5. Oh, cool! Ik moet er gauw weer eens langs. En ga het alvast hierboven in het artikel erbij zetten. Bedankt voor de aanvulling.

 6. Niet alleen de groenten en kruiden en sambals etc etc zijn fantastisch, jullie moeten zeer zeker de vis afdeling vereren met een bezoekje.
  De versheid straalt je tegemoet.
  Ik was ,ik ben en ik blijf altijd vaste klant bij Oriental Ypenburg.
  Ook dank aan het personeel in het restaurant.

 7. Geweldige winkel met een ongekende sortering; ook de versafdeling o.a. vis en groenten… Je kan er niet alleen eten na je boodschappen; je kan het ook meenemen en lekker thuis opeten! Ik kom er regelmatig..

 8. Een levensgevaarlijke winkel, telkens als we “eventjes” langs gaan, we rijden er toch langs. Komen we keer na keer met veel te veel spulletjes terug.

  Wat Chris op 9 januari 2020 schreef is volkomen waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *