Amazing Oriental in Delft

Toko Amazing Oriental Delft
Amazing Oriental Delft (东方行)
Kleveringweg 59
2616 LZ Delft (in Xotus)
tel. 015-2153099

Vlak aan de A13, bij afslag 8 (Delft-Noord) zat een grote vestiging van Amazing Oriental. Voorheen buren met tuincentrum Xotus, maar die was al langer gesloten. Het was even gokken met de ingang, maar je moest daar links naar binnen. Mooie brede paden met lekker veel keus in allerlei merken ketjap, sambal, sojasauzen, noem maar op. Rijen vol instant noodles, rijstbalen, kroepoek, zakjes zus, potjes zo. Maar ja, nu niet meer, ze zijn verhuisd naar Ypenburg!
Voor meer informatie over de nieuiwe vestiging, zie de post : Amazing Oriental Ypenburg

Oriental Delft

In afwachting van hun nieuwe vestiging in Ypenburg zaten ze sinds maart 2015 in een tijdelijk gebouw, vlakbij waar ze eerst zaten. Je kwam er vanzelf langs. (daar zit nu de Hanos):

Tijdelijke winkel Amazing Oriental Delft

Maar medio augustus 2016 zijn ze dus echt verhuisd! We gingen gauw een kijkje nemen en schreven er een stukje over: Amazing Oriental Ypenburg.


Reacties

Amazing Oriental in Delft — 64 reacties

 1. Goede dag,

  Ik ben op zoek naar het merk ‘Tiger Beer’.
  Is het mogelijk om +/- 10 kratjes bier te bemachtigen?
  Ik zou het zeer op prijs stellen als u de moeite zou nemen of dit mogelijk is. Ik hoor graag of dit gelukt is.

  Vriendelijke groet,
  Mikel Schouten

 2. Ik denk dat je je vraag op de verkeerde plek stelt. Ik (deze site) verkoop niks. Je kunt Oriental beter even bellen, het telefoonnummer staat hierboven.

 3. Hallo,

  Weet u toevallig of ze bij de “supermarkt” naast alle chinese spulletjes, ook sushi ingredienten hebben zoals wasabi en de zeewiervellen?

  groeten joanne

 4. Absoluut dat ze sushi benodigdheden verkopen bij Oriental Delft!
  Kijk maar:

  Sushi artikelen bij Oriental in Delft

  Een heel sushi-schap vol ;-)

 5. Geen idee. Is het weg? Misschien wegens te ver weg van de bewoonde wereld?
  De website van het tuincentrum ligt er ook al een tijdje uit.

 6. Verkopen ze hier ook Surinaamse producten zoals kouseband enzo?

 7. Ze hebben een enorme groentenafdeling met inderdaad kouseband en andere ook Surinaamse groenten. En veel andere Surinaamse ingrediënten ook: sambals, sauzen, zoutvlees, van alles.

 8. Vraag over het restuarant, weken terug een verkleinde versie bij de ingang. En @robin, als je deze site beheer lijkt het toch een vereiste eens de boel in de gaten te houden. Doel op:

  Vlak aan de A13, bij afslag 8 (Delft-Noord) ligt tuincentrum Xotus met in hetzelfde gebouw een vestiging van Amazing Oriental. Het is even gokken met de ingang, maar je moet daar links naar binnen.
  Xotus is namelijk weg, deuren gesloten ( bron: http://www.xotus.nl )
  Xotus Delft heeft haar deuren gesloten

 9. Ha, ik ga dan toch liever op bezoek bij toko’s waar ik nog niet eerder was, dan alle toko’s waar ik wel was in de gaten houden. Bovendien is Oriental Delft dus nog gewoon open. Alleen de buren niet.

  Maar evengoed bedankt voor je comment, Harrie. ;-)
  Ik zal de tekst iets aanpassen.

 10. Hoi, bij het Indonesische restaurant hadden ze super lekkere broodjes. Zijn ze helemaal gesloten, of verhuisd?

 11. Ja, ik weet het dus niet. Ben er nog steeds niet langs geweest, maar het telefoonnummer van het restaurant is buiten gebruik, dat lijkt me redelijk veelzeggend. ;-)

  Ik hoop nog steeds op een reactie van een Delftenaar die precies weet hoe het zit.

 12. Het Indonesische restaurant is nu bij de ingang.
  Ook daar weer lekkere hapjes.

 13. Het tuincentrum Xotus zit hier al járen niet meer. Deze winkel heeft ook echt alles wat je maar nodig hebt. Al een tijdje niet meer geweest maar ik weet nog wel dat ze veel serviesgoed, potten / pannen en een veel grotere groenten/fruit afdeling hebben dan Wah Nam Hong (Leidschendam) hebben. Ze liggen vlak bij elkaar dus goed om een keer te vergelijken.

 14. Ik ben op zoek naar een winkel die tai chi schoenen verkoopt én waar ik deze ook kan passen.

 15. hey robin kan ik hier alle benodigheden vinden voor het maken van dango ? alvast bedankt Bless

 16. Ik zoek al weken naar Kerrie Djawa.Eerst overal te koop.Nu nergens meer.Hebben ze dat ook bij Xotus?

 17. kerrie djawa heb ik net nog gekocht (1 uur geleden) bij de toko in Utrecht op de Amsterdamse straatweg. Die is van dezelfde keten dus zal die in delft het ook wel hebben.

 18. Of anders kun je het eens proberen bij Wah Nam Hong, die verkopen kruiden en specerijen van “De Molukken” in Schiedam. En die hadden altijd wel “kerrie djawa” in hun assortiment. Er zijn vast meer toko’s die dat merk aanbieden, maar ik weet toevallig zeker dat Wah Nam Hong dat merk heeft.

  En Conimex, verkoopt die geen kerrie djawa meer, Ellen? Ik ben geen conimex fan, maar aan de specerijen kunnen ze weinig verprutsen, toch? ;-)

 19. Ik woon al 15 jaar in Frankrijk. Vroeger kwamen we elk jaar in Delft om onze inkopen bij oriental te doen. De laatste jaren komen we niet meer in het westen en missen we erg oriental, mijn vraag is bezorgen jullie in het buitenland? Petra

 20. Hoi Petra, ik / deze site is niet van Oriental. Ik schreef er alleen bovenstaand stukje over. Als je klikt op de link de post kom je wel op de website van Oriental, ik denk dat je daar ook wel een emailadres kunt vinden waar je naar kunt schrijven met je vraag.

  Heb je hun webshop al wel gezien: Amazing Oriental webshop
  Misschien dat die bezorgen in Frankrijk?

 21. Beste mensen,

  Vroeger kon je die lekkere katjang Shanghai met zo’n dun bruin schilletje kopen.
  Weet iemand waar deze nog verkrijgbaar is?

 22. Beste mensen

  Er is nergens de rijst meer te vinden die wij lekker vinden, nl
  “Tilda Pandan Rijst”.
  Graag zou ik voor de kerst als verrassing deze cadeau doen aan mijn familie .
  Zouden jullie mij eraan kunnen helpen?
  Bijvoorbaat dank

  Met vriendelijke groet
  Moudy de jong
  Tel: 0707854486
  MOB: 06 234 602 85
  Voorburg

 23. Tilda Pandan Rijst

  Deze, Moudy?
  Ik ken het niet, maar je zou Oriental kunnen bellen. Het nummer staat hierboven. Of je kunt de fabrikant vragen wat hun verkooppunten/afnemers in Nederland zijn: https://www.tilda.com/our-range/ Het lijkt erop dat het ook via Amazon te bestellen is.

 24. Hallo,
  Ik vroeg me af. kan je hier ook kleurstof voor je eten kopen?

  Met vriendelijke groet,

  Vera vd Gaag

 25. Goedemorgen,

  Verkopen jullie zuurzak? Volgens mij is dat uit de diepvries!

  Mvg
  Esmeralda

 26. Ik ben geen “jullie”, ik ben Robin, eigenaar van deze site Aziatische-ingredienten.nl, niet van Oriental Delft. Maar ik weet toevallig 100% zeker dat ze daar inderdaad zuurzak in de diepvries verkopen. ;-)
  Deze:

  Zuurzak

  Verse zuurzak hebben ze volgens mij niet.
  Voor meer informatie over zuurzak: klik op de foto.

 27. Hallo, weet iemand toevallig waar het toko/restaurant is gebleven die in Xotus zat (bij de ingang). Zijn ze helemaal gestopt of verhuisd? Ik haalde daar altijd die lekkere zelfgemaakte sambal, ik baal dat ik die niet meer kan krijgen. Of weet iemand of die sambal nog ergens te koop is? Wat was de naam van het restaurantje?

 28. Ls

  Ik kan niets hierover vinden dus hoop ik dat u mij wil helpen.
  Ik ben al een hele tijd op zoek naar kwassiehout of beter nog een beker van dit materiaal. Het zou mooi zijn als u dit zou kunnen leveren of anders misschien weet waar dit te koop is.
  Bij voorbaat dank en hartelijke groeten: Mathieu

 29. Beste Constance, de toko van Oriëntal is al een paar weken weg. De hele supermarkt moet verhuizen. Ze gaan weer ergens in de buurt zitten. Wáár is nog niet bekend. Misschien weet Robin meer? In Rijswijk op de Lindelaan bij Toko Kediri hadden ze een poosje terug nog lekkere zelfgemaakte sambal. Proberen? Met groet ti

 30. Ooh, echt waar? Dat wist ik helemaal niet. Voor mijn gevoel was ik er nog niet zo lang geleden nog. Ik zal eens informeren hoe het zit.

 31. Net nog bij Amazing Oriental langs geweest, ze zijn gewoon open!

 32. Hallo allemaal,

  Een kleine vraag, weet iemand of ze hier groot verpakkingen poedersuiker verkopen?

 33. Ik zou het eerlijk gezegd zo niet weten, Anita. Ik heb ook even voor je gegoogeld, maar kan niks vinden. Ik zou eens bij een Surinaamse toko binnen stappen.

  Voor jou heb ik niet gegoogeld, Ed.

 34. Hallo,

  Weet je misschien of ze hier ook de folie verkopen die om de lemper zit?
  Heb alles om het te maken behalve de folie.
  Hebben ze dat bij Amazing oriëntal en hoe duur is het ongeveer?

  Alvast bedankt voor een antwoord
  Groetjes iris

 35. Ik weet het niet, Iris. Ik denk wel dat de kans er is, omdat ze hier best veel voor de Indonesische keuken hebben, maar ja, ik weet het gewoon echt niet. Ik ken het zelf niet, maar volgens mij noemen ze het “slagersfolie” en zit het wel op een rol maar zijn het voorgeperforeerde stukjes, die je dus makkelijk op maat kunt afscheuren en plakken ze minder dan de gewone rollen plastic huishoudfolie. Ik las op facebook dat Wah Nam Hong (in Den Haag) ze verkoopt. En iemand anders had het over de Oriental. Dus ja, ik denk dat ze het wel hebben.

 36. Antwoord op de vraag waar het restaurant is gebleven: Die zit momenteel tijdelijk in de Markthal in Rotterdam, later verschijnt deze weer in de nieuwe winkel in Ypenburg

 37. Ik ben hier vanmiddag heengegaan; heb flink wat sauzen en blikken kokosmelk ingeslagen, maar was een beetje teleurgesteld in het rijstaanbod. Van langkorrelige jasmijnrijst was er slechts één merk (Dynasty), en alleen in 4,5 and 9 kg zakken… Ik heb iets te vaak geld en ruimte verspild aan vieze rijst om in één keer zo’n grote zak te kopen van een merk dat ik nog niet eerder gehad heb. Ook het aanbod pandanrijst kwam met een stuk of 4 merken wat magertjes over. Ze hadden wel een hele afdeling met allemaal verschillende merken basmatirijst (volgens mij meer dan 10 merken, meer dan ieder ander soort rijst, vreemd genoeg), maar ook hier weer alleen maar grote zakken. Heb ik nou niet lang genoeg rondgekeken?

  Wat ik ook niet heb kunnen vinden: yakisoba! Er waren wel andere instant-noodles van Nissin (die ook instant yakisoba maken), maar allemaal noedelsoep. Weet iemand waar ik in Delft, Den Haag of Rotterdam aan instant yakisoba zou kunnen komen? (zoiets: https://www.orientalmart.co.uk/asakusa-tokyo-instant-yakisoba-noodles ) het is volgens mij hetzelfde soort noedels wat ook in de soep gaat, maar in plaats van soeppoeder zit er dikke woksaus in verschillende smaken bij, zodat je de noedels in de koekenpan kan bakken. In Duitsland ligt het gewoon in de supermarkt…)

 38. Het restaurantje Xotus Maduratna, zit nu, na de Markthal in Rotterdam, al weer een paar maanden in Leidschendam, Damstraat 59, tel. 06-24924927.
  Ik heb er onlangs nog heerlijk gegeten en we hebben ze laten cateren voor 40 mensen bij ons 25-jarig huwelijksfeest. Heel lekker.
  De eigenaresse vertelde ons dat ze dit jaar ook weer op de Tong Tong Fair (vh. Pasar Malam) op het Malieveld in Den Haag zou staan, van 27/5 tot 7/6 2015. https://tongtongfair.nl/

 39. Klopt, ik was vandaag op de Tong Tong. Maduratna zit met een grote stand met snacks in de Grand Pasar. Standnummer 1821.

 40. Xotus; voorheen alles bij elkaar. Kant en klare gerechten in restaurant; kruiden etc. en planten cq tuincentrum. Ik woon in Tenerife en bij alles moet ik uit NL. spullen kopen en opsturen. Vraag: Stuurt Xotus producten op naar Tenerife? En ook planten of zaden? Ik zoek o.a. een pandanplant. Met vriendelijke groet.

 41. Hey ik ben opzoek naar soort bekertje waar vierkantje Coco’s stukje zitten ze hebbe ze in alle smaken aardbei en ook gewoon coco’s alleen weet ik de naam niet

 42. Ik weet niet zeker wat je bedoelt, maar ze hebben bij Oriental allerlei drankjes en puddinkjes waar blokjes cocos of bolletjes tapioca of zoiets dergelijks in zit. Ik zou zeggen: gewoon eens langs gaan! :-)

 43. Qua rijst aanbod ga dan naar de winkel in den haag, niet die van de markt hof maar die onder de ca zit.

 44. Goedenavond ,
  Ik begreep dat de toko is verhuisd, kan iemand mij het adres vertellen.

 45. Mooie winkel.Veel vers producten,mooi restaurant.Maar ook veel keukenbenodiddheden.Zoals stoommandjes wokpannen,soepkommetjes.Ik haal er altijd mijn favoriete dimsum.Zeker de moeite voor een bezoekje waard.Ook om even een hete bek te halen in het restuarant!

 46. Hm, Marcel, deze winkel is al een jaartje of wat gesloten. ;-)
  Ze hebben een tijdje in een tijdelijk pand gezeten maar zitten nu definitief in Ypenburg.

 47. I know.Ik meende dat je het ook over de nieuwe winkel had.

 48. Hoi,
  wie kan mij helpen aan de ouderwetse rijststomer van aluminium van vroeger.

  Groetjes

  Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *