Wah Nam Hong in Den Haag

Wah Nam Hong in Den Haag
Wah Nam Hong (华南行)
Gedempte Burgwal 8
2512BT Den Haag
tel. 070-3601977

Mooie, moderne, schone, ruime Aziatische supermarkt, net het hoekje om bij de Wagenstraat. Wah Nam Hong is van huis uit gericht op de Chinese keuken, maar de andere keukens zijn ook goed vertegenwoordigd.

Grote versafdeling met een keur aan verse groenten en kruiden voor schappelijke prijzen. Zoutvlees, Chinese worstjes, verschillende soorten tofu. Schappen vol sauzen, noodles, ingemaakte groenten, kroepoek. Lange rijen diepvriezers vol dimsum, seafood en ander lekkers. Een schap serviesgoed, rijstkokers en kookboeken. Eigenlijk is er gewoon alles. Behalve levende vis, die niet.

Voor de openingstijden klik: hier.

Klik hier voor andere toko’s in Den Haag

Wah Nam Hong in Den Haag


Reacties

Wah Nam Hong in Den Haag — 12 reacties

 1. Je hebt ook een Wah Nam Hong in den Haag Leidschenveen.
  Die ziet er minder chic uit, maar ze hebben er ook veel en niet alleen chinees.
  Grote voordeel daar is dat het makkelijk aan rijdt en gratis parkeren heeft voor de deur. Als je grote zakken rijst koopt hoef je niet met de tram… ;-)

 2. Ja, je bedoelt deze, denk ik:
  Wah Nam Hong Leidschendam

  Wah Nam Hong Cash & Carry
  Vlist 23, 2491 CC Den Haag
  Bedrijventerrein Forepark, Leidschendam (Gemeente Den Haag)
  Tel. 070-317813

  Klik op de foto om er meer over te lezen.

 3. Van alle stukjes over Aziatische winkels staat er bij deze als enige de openingstijden niet bij. Kan iemand die erbij noteren, gaarne.

 4. Goeiedag,
  Wilde net voor ’t eerst naar Wah nam wong in Leidschenveen gaan, maar deze zijn tot 17:00 geopend, ik zal morgen even een foldertje halen voor de exacte tijden.

 5. Ik schrok even, altijd bang dat ik de verkeerde informatie doorgeef, maar de Wah Nam Hong hierboven zit in ’t centrum van Den Haag, die heeft andere/ruimere openingstijden dan hun Cash & Carry vestiging in Leidschendam. Over die vestiging lees je hier: https://www.aziatische-ingredienten.nl/wah-nam-hong-leidschendam/

  Maar ik zag toevallig laatst dat ze hun openingstijden nu ook zelf online hebben staan, dus ik heb de tijden veranderd in linkjes. Dan heb ik het in ieder geval niet gedaan als er iets mocht veranderen. ;-)

  Wel lullig dat ze al zo vroeg dicht gaan trouwens.

 6. Vandaag naar Wah Nam Hong in Leidschenveen geweest. Wat een aanbod! Gangpaden benoemd met land: Indonesië, Japan, China, etc.
  Eigenlijk alles wat je nog hebt voor het koken van oosterse gerechten is aanwezig, uiteraard geen verse vis, vlees etc. Wel verse groente van allerlei origine. Kleine keuken benodigdheden zijn ook aanwezig: Schuimspanen, wokpannen, plastic bakjes, je kan het zo gek niet verzinnen of het is er. Let op: sommige verpakkingen vermelden de productiedatum, dus die moet je niet verwarren met de uhd !!

 7. @ Robin,

  Dank je wel!

  Dit print ik wel even uit:

  JP: 賞味期限は
  KR: 소비기한
  CN: 此日期或之前食用

  Dat ga ik dus echt niet uit het hoofd leren ;-)

  Overigens een mooie website met veel info, bedankt daarvoor.

 8. Haha, nee, inderdaad. Ik zoek het ook alleen maar op als de datum verstreken is en ik denk “dat zou wel eens de productiedatum kunnen zijn ipv de houdbaarheidsdatum”. :-)

 9. Beste mensen.
  Is er al uitslag van de kleurwedstrijd voor kinderen. Mijn kleindochter heeft erg haar best gedaan. Ze wil dit graag weten.
  Groet,
  Aad van Schie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *