Wah Nam Hong in Leidschenveen

Wah Nam Hong, Forepark, Leidschenveen
Wah Nam Hong, Cash & Carry
Vlist 23
2491CC Den Haag
(Leidschenveen / Forepark)
tel. 070-3270009

Op industrieterrein Forepark bij Leidschenveen, vlak naast de snelweg (afslag 8 op de A4) zit een enorme Cash & Carry vestiging van Wah Nam Hong. Gewoon toegankelijk voor particulieren, met lekker veel parkeerruimte voor de deur.

Ruime, schone gangpaden, zoals in een grote bouwmarkt. Veel grootverpakkingen, maar alles is ook gewoon per flesje/potje/zakje te koop. Opgevrolijkt met rode lampions, vlaggen en parasollen (ook allemaal te koop) proberen ze er iets gezelligs van te maken. Met een recordaantal diepvrieskasten, een behoorlijke versafdeling en veel keukenspullen voor groot en klein (oa professionele wokbranders van Van Holten).

In de basis Chinees georiënteerd, maar je kunt hier ook gewoon terecht voor de Indonesische, Surinaamse, Thaise of Japanse keukens. Zeer schappelijk geprijst en alles ziet er piekfijn uit.

Voor de openingstijden klik: hier.

Klik hier voor andere: toko’s in Den Haag

Wah Nam Hong, Cash & Carry


Reacties

Wah Nam Hong in Leidschenveen — 20 reacties

 1. Afgelopen vrijdag een bezoekje gedaan,
  het is een grote markt met heel veel kruiden, en verse producten.
  Echter stonk het er vreselijk naar Amoniac.
  Toch wat Japanse frisdrank gekocht, echter was ik niet zo vrolijk toen ik thuis kwam. Dit was over datum, en kon dus zo de prullenbak in.

 2. Oh, dat klinkt niet goed. Wat jammer! Ik heb zelf altijd erg goede ervaringen met Wah Nam Hong. Wat me zo invalt, weet je zeker dat het de houdbaarheidsdatum was en niet de productiedatum? Ik wilde de verschillen al langer eens op een rijtje zetten en heb dat vanmiddag dus maar eens gedaan. Zie hier de post over : datum notaties.

 3. Heerlijk zo’n assortiment! Ze hebben bijna alles wat nodig is voor de oosterse keuken. Mis soms wat kookgerei (mandoline) maar qua ingredienten ben ik zeer tevreden.

 4. Kwartel eitjes gekocht ,naast mijn maandelijkse boodschappen.
  Datum was nog 10 dg. houdbaar ,maar de eitjes stonken de ijskast uit.Lagen ook niet in de koeling.Terugname kon niet zonder bon,goh dus alles bewaren bij deze toko.Hebben de eitjes achtergelaten in de hoop dat de service manager ze zelf heeft opgegeten.Nooit meer deze Toko ,die aan vriendelijkheid ook te wensen overlaat.

 5. Een grote winkel maar je moet inderdaad niet veel verwachten van het personeel. Alhoewel de laatste paar keren wel vriendelijk. Mischien is dat omdat ik zelf half chinees ben.

 6. Zijn erg tevreden over deze winkel, goed gesorteerd in zowel de grootverpakkingen als de “gewone” artikelen, niet overdreven duur. Er zijn zelfs kookboeken in het Nederlands en Engels. Serviesgoed had ik wat meer van verwacht, maar ja…..Ruime gangpaden en schoon. Gingen voor het eerst zelf Sushi maken dus hadden wel het een en ander nodig en moesten regelmatig ook wat vragen. Geen probleem het personeel bleef vriendelijk en vrolijk. Wij gaan hier zeker vaker naartoe.

 7. Hallo,

  Ik ben op zoek naar gedroogde guava. Zou ik dat hier kunnen kopen??
  Groeten Melanie

 8. hallo ik ben op zoek naar dikke bami voor mijn loemia”s
  kan iemand mij vertellen of dit nog te koop is.

 9. Bami hebben ze in alle soorten en maten en smaken…en als je nog niet vind wat je zoekt…heb je ook nog toko Oriental in meerdere steden!
  In amsterdam bij de makro zitten ze bijna naast elkaar, kan je goed vergelijken!
  Succes,
  leve de toko’s!!!

 10. Vandaag 16 nov. hebben mijn vrouw en ik een bezoekje gebracht aan deze toko. We hebben altijd met plezier daar gewinkeld en kopen altijd onze emmers tahoe daar.En daar zit €6,00 statiegeld op. We hadden nog een aantal emmers ( witte en blauwe)liggen en dachten die even in te wisselen. Toen we binnen kwamen ,kwam Ton ( hij werkt daar) naar ons toegelopen met de woorden ” alleen de blauwe worden omgeruild ,de witte niet meer ” Ja , maar ik heb ervoor betaald zeg ik. Hij zei ” ga maar naar de baas. Diezelfde Tom had ons die tahu verkocht in de witte emmers. Na wat inkopen te hebben gedaan wilden we afrekenen en baas werd erbij gehaald en hij beweerde bij hoog en laag dat hij nooit deze emmers verkocht heeft. Dus wij werden voor leugenaars aan gezien. Die Ton( grootste leugenaar) speelde de onschuld zelve. ” ik bemoei me er niet mee” We zijn altijd vaste klant geweest, maar na vandaag is het mooi geweest. Ton ” het valt me van jou tegen” ga je schamen. De klant is hier dus geen koning. Ik ben klaar met jullie. Voor de blauwe emmers kregen we wel ons terug.

 11. Echt niet klantvriendelijk. En duur ook nog!
  Cassiere heeft niet in de gaten dat je daar echt staat.ze smijd ook met de boodschappen en praat haar chinese taal.

 12. Dat is in veel Chinese toko’s zo. ;-)
  Je kunt er maar beter om lachen. Het maakt me ook niet zo heel veel uit, zolang ik mijn boodschappen maar scoor.

  De ervaring van Pedro lijkt me wel erg vervelend. Zeker als je er al zo lang kwam. Ik hoop dat dat nog goed komt.

 13. ben er nu twee keer geweest, ondanks de slechte recensies :) en ik ben wel tevreden. Heb er wat producten gehaald die echt heel erg lekker waren. kwalitatief goed dus, zoals bijv de rotiplaten en de spekkoek waren echt om te smullen.
  de eerste keer trof ik een kassiére die goed Nederlands sprak en erg vriendelijk. De tweede keer een mannelijke die geen Nederlands sprak, maar daar heb ik geen problemen mee, hij was klantvriendelijk en dat is het belangrijkste

 14. Ik kom er niet zo vaak, maar heb ook geen klachten. Ik vind het lekker ruim, veel keus, goede prijzen en makkelijk parkeren. Het is voor mij alleen en beetje uit de richting, anders kwam ik er wel vaker.

 15. Kom er al tientallen jaren. Slechts 1x een blikje onsmakelijk chinees krabvlees in al die tijd. Maar als je geen indische, indonesische of chinese achtergrond hebt loop je als een kat in een vreemd pakhuis rond.
  Ben je een echte belanda (nederlander) neem dan een vriend of vriendin van bivenstaande achtergrond mee! Je gaat dan echt op ontdekkingsreis!
  Prijzen zijn normaal, maar aan de kassa blijkt altijd weer dat ik me heb laten verleiden om veel heerlijkheden mee te nemen en dan valt de rekening beetje tegen.

 16. ik vind het een heerlijke toko. je kunt er alles krijgen, wat geschikt is voor chinees eten.
  wat me opvalt is, is dat de schrijvers allerlei conversaties verwachten met het personeel.
  Altijd iemand meenemen, die er verstand van heeft en niet denken, dat je daar even voorgelicht word.
  ik vind, dat je zelf moet controleren, over data en daar niet hysterisch over moet doen, als het droge producten zijn.

 17. Capelle aan den IJssel.
  Het winkelcentrum (wereldhaven) in deze stad is aan het verbouwen en vernieuwen. Er zijn hier diverse winkels, maar geen Aziatische supermarkt.
  Iets voor u om ook daar een vestiging te hebben? Goed bereikbaar met het ov.In de buurt geen aziatische super.

  Consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *