Toko Centraal in Utrecht

Toko Centraal Utrecht

Toko Centraal (中央什货)
Achter Clarenburg 32
3511 JJ Utrecht
tel. 030-2312290

LET OP: ivm de verbouwing van Hoog Catharijne is Toko Centraal (voorlopig) is verhuist naar City plaza in Nieuwegein.

Midden in hartje Utrecht, achter Hoog Catherijne, naast de blokker zat toko Centraal. Voorin de zaak een counter met verse Indische snacks.

Een bescheiden versafdeling met kousenband, Thaise aubergines, bakbananen, kruiden, etc. Twee erg diepe gangpaden vol sauzen, potjes, curries, boemboes, zakjes en doosjes. Chinese, Indische, Japanse, Thaise keuken, alles is wel vertegenwoordigd. Een flink aantal diepvrieskisten gevuld met dimsum, seafood en snacks.

Met hello kitty kitch-dingetjes, boeddha’s, wierook, serviesgoed, rijstkokers, stoommandjes, sake-setjes, maar ook kalligrafie benodigdheden. Kortom, er is meer te krijgen dan je zou denken en gezien de bezetting is er een lekker hoge omloopsnelheid van producten.

Voor de openingstijden klik: hier.
Of voor andere toko’s in Utrecht: hier.

Toko Centraal Utrecht


Reacties

Toko Centraal in Utrecht — 8 reacties

 1. Kijk vooral uit voor de kat die er ook rondloopt, in eerste instantie een lieve kater (da’s duidelijk te zien) maar na een paar keer aaien haalt ie flink uit met z’n nagels.

  Toko Centraal heeft in Zeist op de 1e Hoge Weg ook een klein filiaal waar ze voornamelijk Indische producten voeren (wat sauzen en marinades betreft vooral)

 2. Die in Zeist staat wel in de adreslijst met toko’s, maar ja, kan natuurlijk niet overal langs gaan. Wel goed te weten dat die Indisch georiënteerd is, zet ik er meteen bij.

  Grappig, zo’n winkelkater. Ben benieuwd of ie al veel klanten te pakken heeft gehad. Misschien moet er dan een bordje opgehangen worden met “pas op voor de kat”. ;-)

 3. Gaat (helaas) sluiten. Met de verbouwing van Hoog Catharijne komt hier een nieuwe ingang. De winkel verhuist (voorlopig?) naar City plaza in Nieuwegein.

 4. Het is (helaas) geen voorlopige verhuizing, de eigenaar van Hoog Catharijne (Corio) wilde ze weg en dat is gelukt. Begrijp dat ze het in Nieuwegein goed doen, maar dat is helaas wat te ver weg voor ondergetekende.
  Ben wel blij met de nieuwe toko Goedendag aan het vredenburg (inclu overgenomen personeel van toko centraal) al hebben die duidelijk nog wat meer bezoekers en sfeer nodig. (met het assortiment zit het trouwens wel goed)

 5. ander personeel van toko centraal heeft een toko geopend en/of werkt op winkelcentrum Overvecht in Utrecht:
  Zamenhofdreef 39, Utrecht
  Ik kan geen website vinden, maar ze heten Toko Shang Hai. De mensen die die tent runnen hadden laaaaang geleden al een toko op dat winkelcentrum, minstens10 jaar geleden. Leuk dat ze weer terug zijn, moet er binnenkort eens gaan kijken.

 6. Toko Goedendag is inderdaad een zeer goede vervanger: uitgebreid assortiment, ook een hoop weinig gangbare Japanse en Koreaanse producten, een echte aanwinst voor Utrecht!
  Lopt prima tegenwoordig. Buitengewoon vriendelijke service ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *