Tjiau Jiang in Utrecht (Achter Clarenburg)

Tjiau Jiang achter Catharijne

Toko Tjiau Jiang (朝阳)
Achter Clarenburg 55
3511 JH Utrecht

Dit kleine zusje van “de grote Tjiau Jiang op de Croeselaan” zit achter Hoog Catherijne, tegenover de Blokker en concurrent Toko Centraal. Zij is in 2020 een paar maanden dicht geweest, maar nu weer gewoon open. Niet zo groot, slechts 2 gangpaden, maar tjokvol sojasauzen, vissaus, currypasta’s, noodles, potjes, zakjes en blikken. Veel meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Een paar vrieskisten met dimsum en snacks. Een selectie verse groenten en kruiden en zelfs wat basic keukenbenodigdheden. Je kunt er ook eten afhalen.

Klik hier voor andere: toko’s in Utrecht


Reacties

Tjiau Jiang in Utrecht (Achter Clarenburg) — 16 reacties

 1. Geachte lezer,

  Hebben jullie in de winkel (binnenstad) ook vijzels – oelekans liggen.

  Ik heb er snel een nodig.

  Alvast bedankt voor uw reactie

  M.vr.gr.
  Eric Hamwijk
  Utrecht

 2. Ik was er gisteren wat een leuk en kleine toko is dat echt heel chinees.
  nu al een van mijn favorieten.

 3. Weet iemand het zeker? Zou lullig zijn als ik hier schrijf dat ze er niet meer zitten en dat ze er nog/weer wel gewoon zitten!
  Oh, wacht, ik zal ze van de week gewoon eens even bellen. :-)

 4. Nee hoor, is er nog, ik kom er wekelijks! Deze Toko Tjiau Jiang (Achter Clarenburg) heeft zijn zaak een half jaar geleden ofzo ook nog mooi en fris opgeknapt. Sommige ingrediënten/producten die ze eerst niet hadden, maar wel aan de overkant bij Toko Centraal – toen die daar nog zat – hebben ze nu ook. Daardoor is het deel Indonesisch nu groter. Door de verbouwing etc nu minder typisch Chinees van sfeer, maar daardoor wel meer toegankelijker blijkbaar want ze draaien goed daar. Klein maar fijn, ik kan er bijna alles krijgen wat ik vaak nodig heb. alleen kemangi!! Nergens in Utrecht te krijgen, ben alle toko’s afgeweest… ;(

 5. Hoi allemaal,

  Wij zijn er nog steeds. Toko Centraal is helaas weg. Inderdaad, helaas….
  Ookal waren we concurrenten, we hadden een goede samenwerking op de Achter Clarenburg. Zij inderdaad meer Indonesisch en wij meer Chinees. Sinds vorig jaar juni zijn wij verbouwd, een frisse nieuwe look! Mocht ook wel na 30 jaar dezelfde layout te hebben gehad. Wij staan altijd op voor advies en tips! Mocht je iets zoeken, vraag het gerust en wij gaan zoeken! In onze grotere vestiging kan er veel gevonden worden, deze is dan ook 5x zo groot! Ik beheer sinds kort ook een Facebook pagina, zoek ons op: Toko Tjiau Jiang. Mocht je vragen hebben stel ze en ik zal ze zo goed mogelijk beantwoorden! Mocht je tevreden over ons zijn, Like ons op Facebook! Alvast bedankt en tot ziens!

 6. Wat leuk dat je je even komt voorstellen, Hong! :-)
  Als ik weer eens in Utrecht ben kom ik zeker even kijken en foto’s maken om het artikel te updaten.

 7. Hoi Robin,

  Ja kom langs en als je vragen hebt, ik ben er elke zaterdag :-)
  Wij zijn nu ook elke zondag open van 12:00 – 17:00.

  Mvg,

  Hong

 8. Leuk om hier te lezen dat de kleine vestiging verbouwd is, moet ik toch eens gaan kijken dan! …en geliked op facebook natuurlijk :-D

 9. 18/09/2020

  Toko Achter Clarenburg Utrecht is weer open.
  Andere eigenaar geloof ik.
  Lekkere afhaal of daar opeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *