Toko Sang Lee in ’s Hertogenbosch

Sang Lee Super in Den Bosch

Sang Lee Super
Orthenstraat 264
5211SX ‘s-Hertogenbosch
tel. 073-6144339

Schuin tegenover Toko Sang Lee zit deze Sang Lee supermarkt. Iets kleiner dan concurrent Oriental, maar toch nog behoorlijk groot. Zo op het eerste gezicht iets meer op de Indonesische en Surinaamse keuken georiënteerd, maar de andere Aziatische keukens zijn er toch ook redelijk vertegenwoordigd.

Voorin de winkel een counter met verse Indische snacks, achterin een koeling met een mooi assortiment verse groenten, kruiden en vruchten. Uiteraard ook de nodige diepvriezen met dimsum, loempia’s, seafood, roti, etc.

Openingstijden:
12:30-18:30u maandag
09:30-18:30u dinsdag t/m zaterdag
donderdag koopavond, zondag gesloten

Klik hier voor de andere: toko in Den Bosch

Sang Lee Super in Den Bosch


Reacties

Toko Sang Lee in ’s Hertogenbosch — 9 reacties

 1. mooi assortiment, alleen laten de bevroren garnalen te wensen over….laat staan de reactie van de medw. aangaande de kwaliteit van de 8 (!!!) overgebleven groen glanzende, stinkende “garnalen” een reden dat verschillende mensen de andere toko prefereren..jammer want voor de rest top.

 2. Mooie winkel, vriendelijk personeel, hebben van alles wat; japans,thais, alles wat je nodig hebt is er meestal.
  Verder heb ik helemaal geen problemen met de kwaliteit van de garnalen, die zijn uitstekend. Dit is dan ook de toko die ik prefereer boven alle toko’s.

  enig minpuntje is dat het soms wat krap is op een drukke zaterdag.

 3. Mijn ouders komen er al sinds mijn kindertijd. vriendelijk personeel, en heerlijk eten. Veel gebruik gemaakt van hun keuken, waar Sang Lee de heerlijkste gerechten maakt. Is altijd ’n feestje als wij ’t eten van Robbie op tafel hebben staan. Denk dat wij vanavond weer ’n feestje gaan beleven! Tot zo, Robbie!

 4. Wij komen hier al meer dan 20 jaar. Eerst in de “oude toko” waar nu de afhaaltoko is en nu in de “nieuwe super” Wij hebben nooit klachten gehad. Groeten uit Vught.

 5. had een rijsttafel voor een persoon besteld bij afhaal toko.
  nooit in mijn leven heb ik zo´n slechte rijsttafel gegeten.het was niet eens een rijsttafel. rijst, foe yong hai,tsap choi,en wat vlees en dat noemen jullie
  rijsttafel. shaam jullie !

 6. Ik dacht altijd dat alleen in Suriname klantvriendelijkheid ontbreekt wat betreft Chinese winkelpersoneel, maar hier is het dus ook ver te zoeken. Of het nou bij Sang Lee is of bij Oriental. Laatst nog bij Sang Lee liet de vrouw mij bij de kassa wachten tot ze haar telefoongesprek af kon maken en niet eens excuses hiervoor.

 7. Ik maakte dat vroeger in Nederlandse supermarkten ook regelmatig mee, maar nu toch al lang niet meer. Ik denk dat de concurrentie nog wat groter moet worden, voor ze daar iets aan doen?

 8. @Robin: Ze zouden een dagje bij de AH of Jumbo mee kunnen draaien, zien ze meteen het verschil en kunnen ze er wat van leren.

 9. Loop niet te lullen man!
  Alsof ze de hele dag een drol zitten af te knijpen, zo kijkt het personeel van de AH. Nou, dat is klantvriendelijk!
  Heel simpel, als je het niet leuk vindt in een winkel blijf je er gewoon weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *