Spice (Indiase winkel in Amstelveen)

Indiase winkel Spice in Amstelveen
Spice
Karel Doormanweg 6
1181WE Amstelveen
tel. 020-6415340

Tussen Indiase take-away The Indian Kitchen en Koreaans restaurant Kaya zit een mooie, ruime, moderne winkel gespecialiseerd in Indiase producten. Schappen vol curriepasta van verschillende Indiase merken (Patak’s, Geeta’s, Rhanum, Mother’s, MDH, Shan en meer), chutneys, pickles, sauzen, Indiase zoutjes, alle mogelijke kruiden en peulvruchten van TRS. Verschillende soorten rijst en atta. Diepvriezers vol met verschillende soorten Indiaas ijs, samosa’s, naan en chapati’s, groenten en kant-en-klaar maaltijden. In de koeling Kingfisher bier en verse panir. En een goedgevuld groentehoekje met typisch Indiase groenten als luffa (turai), bittermeloen (karela), okra (bhindi), chayote (cho-cho), groene mango’s, kerrieblaadjes (karipatta) en ook een aantal die ik nog nergens anders zag zoals guarboontjes, tindora en amla.
Voor wie echt Indiaas wil koken is dit een klein goudmijntje.

Openingstijden:
alle dagen van 12:00-21:00u, maar maandag van 13:00-21:00u.
Makkelijk parkeren voor de deur, bezorgt aan huis in Amstelveen.
Klik hier voor andere: Indiaas georiënteerde toko’s in Nederland

Indiase toko Spice in Amstelveen


Reacties

Spice (Indiase winkel in Amstelveen) — 9 reacties

 1. You’re welcome. :-)

  Op deze plek zat eerst een Koreaanse toko, maar sinds twee jaar zitten zij er dus. Het werkt heel inspirerend, zo’n mooie, gespecialiseerde winkel, ik kreeg meteen zin in allerlei curries. Als ik een beetje in de buurt woonde zou ik er regelmatig shoppen. Het ligt wel redelijk dicht aan de A9 en ze zijn tot laat open, dus je kunt wel mooi even langswippen als je onderweg bent.

 2. Oh gaaf, ik wilde hier al een tijd langs.
  Leuk om over te lezen.
  Er staat op de site ook dat ze binnenkort aan take away gaan doen, ben benieuwd.

 3. Oh, dan is hun site niet up-to-date, want de take-away (de linkse helft van ’t pand, The Indian Kitchen staat erboven) was al helemaal up-and-running. Er stond ook een leuk bezorgautootje voor de deur, dus bezorgen doen ze ook.

 4. hallo
  ik zoek iets voor haar .
  Hina voor haar van india en goud kewalitijd .
  Als hebben jullie dat ik wil graag de antwoord?
  groetjes yasameen

 5. Indiase toko in Amsterdam Oost vlakbij de Dappermarkt (waar het sterft van voornamelijk Surinaamse maar ook Ghanese toko’s) en de Indische buurt (met veel op het Midden Oosten georiënteerde toko’s denk aan Irakees, Libanees etc.) zit sinds enige tijd Authentic India deze toko kan ik van harte aanbevelen, een zeer ruim gesorteerde assortiment kruiden en Indiaas keuken-gereedschap en behalve verse groenten eveneens veel diepvries producten waaronder verschillende soorten Somoza’s, Paratha’s maar ook curryblaadjes bijvoorbeeld. Sympathieke lui ook! Het zit vlakbij het Oosterpark en het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) en het Tropenmuseum dat, wanneer je in de buurt bent, een bezoekje ook meer dan waard is! Makkelijk bereikbaar met tramlijn 3 richting Muiderpoort Station. De Dappermarkt zelf is ook nog eens veel minder toeristisch en ruimer opgezet dan de beroemdere Albert Cuyp markt in de Pijp (alwaar nog steeds de fenomenale net verbouwde – ’n hele verbetering – toko Tjin zit of in elk geval vlakbij – van de week nog even geweest en er stond heerlijke jazz op! Kicken!)

  Aan het eind van de Dappermarkt bij de molen op de Zeeburgerdijk kun je eventueel ook nog het dranklokaal van brouwerij ’t IJ met een bezoek vereren om eventueel op het doorgaans redelijk zonnige terras wat van hun speciaalbieren te proeven wanneer je daat van houd.

 6. Beste heer, mevrouw,

  Heeft u misschien de volgende kruid en fruit in uw assortiment?
  Hier schrijf is diverse namen van deze fruit en kruid.

  1- Bael Fruit – Aegle Marmelos – Wood Apple – Slijmappel.

  2- Suranjan Shireen – Colchicum Luteum (Sweet).

  3- Pine Gum – Goond Behrozah.

  Deze heb ik voorlopig 0.5 Kg per soort nodig. Later meer, als de kwaliteit en prijs goed is.

  Graag hoor ik van u spoedig.

  Met vriendelijke groeten,
  S.M. Nawaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *