Indiase Toko Remon in Rotterdam

Indiase Toko Rotterdam

Remon Afro Asian Market of Indian Foodstore Rotterdam
West-Kruiskade 87
3014 AN Rotterdam
tel. 010-4140955

Op de West-kruiskade, even verder dan de Wah Nam Hong of de Oriental zit Rotterdams best gesorteerde Indiase toko. Je zou het aan de buitenkant niet zeggen en de “Afro” in de naam kan je op het verkeerde been zetten, maar toch is het hier dat ik vaak mijn atta, jaggery, gepofte rijst, paneer of verse zuurzak haal.

Ze hebben ook een selectie aan verse, Indiase zoetigheden zoals gulab jamun, barfi en jalebi. Verschillende merken rijst, meel en heel veel dahl. Van TRS lijken ze alle zakjes te hebben, van grootverpakkingen groene kardemom tot nigelle en zwarte komijn. De verscheidenheid aan verse groenten is meestal beperkt. Maar zoek je Indiase ingrediënten die je bij andere toko’s niet kunt vinden, dan moet je zeker eens langs gaan bij vader Remon en zijn zoon.

Voor nieuwtjes en laatste aanbiedingen bekijk : hun facebookpagina
Voor de openingstijden klik: hier
Klik hier voor andere: Toko’s in Rotterdam
Klik hier voor andere: Indiaas georiënteerde toko’s in Nederland

Indiase Toko Rotterdam


Reacties

Indiase Toko Remon in Rotterdam — 9 reacties

 1. Dat herinnert me eraan dat ik jaaaaaren terug, voordat ik naar China verhuisde een paar maanden in Engeland heb gewerkt alwaar een Indiase collega me vol trots zijn homemade samosa’s voorzette. Ten eerste was ik niet veel Aziatisch eten gewend, die liefde begon pas na mijn verblijf in China, maar koud, gefrituurd voedsel was ook niet mijn ding. Ik weet nog dat hij echt helemaal flabbergasted was dat ik het niet lekker vond. Ik kreeg de indruk dat iedereen in Engeland altijd dol was op (zijn) samosa’s en hij mij als een soort freak zag, de eerste mens die hij tegenkwam die het niet lekker vond. :-)

  Maar als jij de samosa’s van Remon aanbeveelt ga ik ze een keer kopen!

 2. hi ik heet Faizel en bent een hindustaanse man en ik wil erg graag bij jullie komen werken en hoop echt dat jullie dat ook willen want iki ben ook afkomstig van suriname en ik vindt het wel leuk om in de indijase toko te werken als u dat wat lijkt laat het me dan wat weten AUB je kan me bellen op mobielle nummer xxxxxxx ik woon ook in rotterdam west

 3. Hallo Faizel, ik heb je berichtje doorgestuurd naar bovenstaande toko.
  (als je hierboven op hun naam klikt, dan kom je op hun website)

  Maar je moet weten, ik schreef hierboven alleen maar een stukje over ze, ik heb verder geen banden met ze. Ik heb je telefoonnummer wegehaald, want dat lijkt me niet de bedoeling dat dat op internet staat.
  Succes met je open sollicitatie!

 4. Vaak hebben ze wel verse zuurzak, maar het ligt geloof ik ook aan het seizoen. Ik zou ze gewoon even bellen, dan weet je het zeker. Ik geloof dat je het ook kunt bestellen. Nog veiliger.

  De kosten variëren, ik kocht er ooit zuurzak voor 6,95 per kilo.

  Jullie kunnen ook eens kijken in de Markthal, daar verkopen ze ook vaak verse zuurzak

 5. Hierbij wil ik Robin bedanken voor de informatie op deze website. Ik was al een tijd op zoek naar kashmiri chili en dankzij deze site had ik een aantal adresjes van Indiase toko’s. Uiteindelijk heb ik de kashmiri chili bij Toko Remon kunnen bemachtigen! Daarnaast ook veel andere Indiase kruiden kunnen vinden. Hele fijne Toko waar ik zeker vaker binnen ga wandelen. Nogmaals bedankt!

 6. Geen dank! Ben blij anderen te kunnen helpen in hun zoektocht. Ik heb ook heel wat lopen zoeken in al die jaren. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *