Amazing Oriental in Groningen

Amazing Oriental Groningen

Amazing Oriental (东方行)
Korreweg 51,
9714AB Groningen

tel. 050-5776538

Officiëel zit deze Amazing Oriental op de Korreweg 51, al is dat meer “de achterkant” van de winkel, een straatje verderop, zeg maar. (zie foto in de comments). Je kunt daar beter parkeren dan aan de voorkant en er zit daar ook een ingang. Gelukkig maar, want de Amazing Oriental in Groningen is een heerlijke, grote, zeer ruimgesorteerde Aziatische supermarkt waar je voor je het weet met volle kar de deur uit gaat.

Ik kan me voorstellen dat heel Groningen, Friesland en Drente hier boodschappen doet, want het aanbod is echt heel ruim. Alle Aziatische keukens (en de Surinamse bovendien) zijn ruim vertegenwoordigd, er is een grote versafdeling met alle soorten voordelig geprijsde groenten en kruiden, tot potplantjes laos, jasmijn, koenjit of aloë vera aan toe! Ze bieden veel meer keus dan bijvoorbeeld de Oriental in Rotterdam. Er is zelfs een heus slagersversvak met verse tja siew, gemarineerde eendenvleugels, kippetenen, varkensknarren, poten of oren (zie foto), Peking eend, zoutvlees, van alles. En als ze het niet vers hebben, dan ligt het vast in 1 van de vele diepvriezers.

Als je enigzins in de buurt woont hoef je echt niet naar de randstad om je Aziatische inkopen te doen. Sterker nog, misschien is Groningen wel beter!
Voor de openingstijden klik: hier.

Amazing Oriental Groningen


Reacties

Amazing Oriental in Groningen — 19 reacties

 1. You tell me, Karl! Dat is meer jouw afdeling. :-)
  Kijk, dit bedoel ik:

  Gerookte varkensknarren

  Gerookte varkensknarren van Rijp BV. Ken je dat?
  En ja, Eindhoven is ook zo ruimgesorteerd inderdaad, die hebben ook veel meer dan een gemiddeld filiaal van Oriental.

 2. Aha, ik zie het! Dat is waar je uitkomt als je op google maps naar Korreweg 51 gaat. Makes sense. :-)

  Kijk, hier toch?:

  Parkeren bij Oriental Groningen

  Is daar ook een achteringang, of moet je met je winkelwagentje het hoekje om. Voorlangs over de stoep?

 3. Ik vind het schandalig dat de levende kreeften in het aquarium in de winkel, hun scharen met tape zijn vastgeplakt anders maken ze elkaar schijnbaar af ,vind dit respectloos naar die dieren,ga toch eens informeren of dit allemaal zo maar kan!

 4. Fantastisch deze supermarkt! Vriendin uit Ghana net 3 maanden op bezoek gehad en we hadden al veel ingredienten op de vismarkt in Groningen op de zaterdag gevonden. Maar de laatste weken begon ze de gedroogde vis uit haar land zo erg te missen dat ze soms ander eten ook niet meer luste. Rondgekeken hier en gevonden dus!! Ik blij zij nog blijer.

 5. ik ben op zoek naar papayathee
  voor ik naar groniningen ga
  zou ik graag willen weten of ze dat daar ook verkopen

 6. Ik zou het echt niet durven zeggen. Misschien iemand die daar vaker komt? Bel ze anders gewoon even om het te vragen. Het nummer staat er hierboven bij.

 7. Wat een verademing, deze winkel !!! Goed assortiment voor de Japanse keuken en goed Nederlands sprekend personeel, waar je ook voor advies over producten goed terecht kunt. Had m’n kar vol geladen en was aangenaam verrast toen ik moest afrekenen. Ook voor Dim-sum een enorm goed assortiment.

 8. Ik hoop dat Karl langs komt, dat lijkt me iemand die wel een recept op kan hoesten.
  Ik kan je er echt niet aan helpen, Willem. Sorry. Misschien iemand anders nog?

 9. De beschrijving klopt helemaal. Grote keus in Aziatische en Surinaamse produkten, plus dito verse groenten en kruiden. En ook nog even tussendoor een warm pasteitje scoren.
  Fantastische winkel!

 10. Verkopen jullie ook de saus saoes ramas? van het merk lucullus?

 11. Christel, je kunt ze het beste even bellen. Hun nummer staat er hierboven bij.
  Maar als ik moest gokken, dan zou ik zeggen “ja, dat verkopen ze”. Ze verkopen namelijk echt heel erg veel, het is een supergoedgesorteerde winkel.

 12. Wel eens emping tempeh gegeten( snack) koop je in pakjes en zelf frituren. Mijn ervaring: Wie je het ook voorzet. ALTIJD een succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *